Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMUŚKA_ŚMIERDZIUSZKA

"Popuszczanie"

Polecane posty

Gość MAMUŚKA_ŚMIERDZIUSZKA

Mamy... Mój syn będzie miał za 4 miesiące 5 lat, a ostatnio coraz częściej zdarza się, że "popuszcza" w majtki. Nie to, że robi do końca, ąle kleksy są. Robił tak w wieku około 3 lat, ale wtedy byłam w ciąży, myślałam, że stresuje go sytuacja. Od września ma iść do zerówki, a tu takie cyrki. Widzę, że jak ma ochotę "na kibelek" to się powstrzymuje i takie są efekty potem. Kiedy zauważę to odsyłam go do toalety, ale zdarza się, że nie widzę. Mam za dużo pracy, aby 24/7 kontrolować syna.

Gość moze to okrutne co napisze
a moze po rostu idz z nim do lekarza?

Gość pakadaja
Ale jakiego? Już o tym naprawdę myślałam. Mój rodzinny się nadaje na zwykłą kontrol. Psycholog?

Gość wiecejjwiemm
kolejna mamuska kretynka co mysli ze jej bachor to siodmy cud swiata, pierdole temat o gownie i mysli ze jej bedą pomagac. won do lekarza a nie nas obrzydzasz, chyba ze chcesz moją kupe zobaczyc, najlepiej srake wtedy ladnie smiedzi :D

Gość pakadaja
A kto pustaku kazał ci tu wchodzic? Pojebany człowiek, pojebane wypowiedzi. Opuść temat i po problemie. Nie jestem jakąś zatroskaną mamuśką, po prostu szukam pomocy, bo już rady nie daję. Nie wiem do jakiego lekarza iść

jaki psycholog :O oszalalas? :O do rodzinnego albo do urologa

a poza tym napiasalam do LEKARZA, a psycholog to nie lekarz

Gość pakadaja
moze to okrutne co napisze Mam wrażenie, że syn po prostu boi się robić to co ma zrobić. Mój lekarz rodzinny nadaje się ewentualnie do wydania recepty na flegaminę. Moją córkę oglądał, badał i było ok. A potem jak trafiłam z nią do szpitala okazało się, że rehabilitacja jest potrzebna, bo asymetria kręgosłupa była. Pytam na forum, bo nie mam znajomych z takimi problemami.

Gość pakadaja
Urolog zajmuje się układem moczowo-płciowym. Co ma do odbytu?