Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompadour

poderwę kogoś z łodzi:)

Polecane posty

Gość pompadour

ktoś, głównie, z panów jest zainteresowanych lekką pogawędką z miłą dziewczynką?:)

Gość Fik@
Tym razem zrobimy to naprawdę, powoli, Anastasio. I niespiesznie zagłębia się we mnie, powoli, powoli, aż do końca. Rozciągający, wypełniający, nieustępliwy. Jęczę głośno. Tym razem czuję go głębiej. Znów wydaję jęk, a on celowo zatacza biodrami koło i wycofuje się, odczekuje chwilę i jeszcze raz we mnie wchodzi. Powtarza ten ruch raz za razem. To mnie doprowadza do obłędu; te drażniące, celowo powolne pchnięcia i przerywane uczucie pełni są przejmujące.168 Dobrze mi w tobie jęczy Christian, a moje wnętrze zaczyna drżeć. On się wycofuje i czeka. Och nie, maleńka, jeszcze nie mruczy, a kiedy dreszcze ustają, zaczyna cały cudowny proces od nowa. Och, proszę. Nie wiem, czy zdołam wytrzymać dłużej. Moje ciało jest tak naprężone, spragnione ulgi. Chcę, żebyś była obolała mruczy i kontynuuje te słodkie tortury, w tył i w przód. Jutro, za każdym razem, gdy się poruszysz, masz pamiętać, że tu byłem. Tylko ja. Jesteś moja. Proszę, Christian szepczę. Czego chcesz, Anastasio? Powiedz mi. Jęczę głośno. Wysuwa się i powoli wchodzi we mnie, znów zataczając koła biodrami. Powiedz mi szepcze. Ciebie, proszę. Nieznacznie zwiększa tempo, a jego oddech staje się bardziej nieregularny. Moje wnętrze zaczyna drżeć, a Christian przyspiesza. Jesteś. Taka. Słodka mruczy między pchnięciami. Tak. Bardzo. Cię. Pragnę. Jęczę. Jesteś. Moja. Dojdź dla mnie, mała. Jego słowa to moja zguba, przywodząca mnie nad skraj przepaści. Moje ciało oplata się w konwulsjach wokół niego i dochodzę, głośno krzycząc w materac zniekształconą wersję jego imienia. Christian wykonuje jeszcze dwa ostre pchnięcia i zamiera, z ulgą oddając się fali rozkoszy. Pada na mnie, chowając twarz169 w moich włosach. Cholera. Ana dyszy. Natychmiast wysuwa się ze mnie i przetacza na swoją część łóżka. Podciągam kolana do piersi, całkowicie wyczerpana, i od razu odpływam lub zapadam w sen.

Gość nowy jest z lodzi
ale on kocha skoczka

Gość Niegrzeczny00
pogawędźmy więc ;)

Gość pompadour
Fik@ w dwie minuty splodziles taki fragment? współczesny John Cleland?:)

Gość nie, 50 twarzy greya
:D

Gość Niegrzeczny00
Nie, mister ctrl+c ctrl+v :p

Gość pompadour
Niegrzeczny00 chcesz powiedzieć, że rucha się tak samo?:)

Gość Niegrzeczny00
Nie wiem na szczęście jak się rucha Fika vel John z Clevland. A ty jak się ruchasz? Jeśli można wiedzieć

Gość pompadour
Niegrzeczny00 jak mi się chce, czy jak mi się nie chce? mam nadzieję, że nie chodziło Ci o Johna Clevelanda?:)

Gość Niegrzeczny00
Jak teraz.

Gość pompadour
coś tam powoli zaczyna się dziać, to już ta godzina

Gość Niegrzeczny00
Nabierasz ochoty o tej właśnie godzinie? :)

Gość pompadour
jest jedna reguła. reguła mózgo-piczy:) w związku z tym godzina nie gra roli, chyba że to już TA godzina:)

Gość Niegrzeczny00
i ona właśnie nadchodzi? :)

Gość pompadour
tak, bo dziś jestem słomianą wdową

Gość Niegrzeczny00
To poderwij mnie i miło spędźmy czas :)

Gość pompadour
wygodniej mi podrywać facetów, kiedy ich widzę. wtedy wszystko o nich wiem. ale to lenistwo

Gość Niegrzeczny00
Nie lubisz tego robić bez patrzenia?

Nie wywołuj wilka z lasu. :P I jak już to konkretnie gdzie. Oczywiście byś miała czas zrobić się na bóstwo. Trochę szkoda, bo jakbyś przyszła do góry nogami, pewnie po dłuższej chwili zorientowałbym się że z Tobą coś nie tak. :O :P

Gość pompadour
Niegrzeczny00: jak to: "nie lubisz"? wyraziłam się w ten sposób? jak chcesz, możemy się spotkać i rozmawiać z zamkniętymi oczami, jeśli TAK lubisz;) Nowy w mieście: "do góry nogami" zrobiłyby Twoje oczy, jakby mnie zobaczyły :)

Gość Niegrzeczny00
Mogłoby by być ciekawie :) Jeszcze jedlibyśmy truskawki, popijali szampanem i... tym podobne :)

Gość pompadour
"temu/tym podobnych" wolałabym nie. jakoś mało jem owoców. szampana przełknę, z trudem, ale jestem wytrenowana w tym, w końcu 31.12 już parę razy przeżyłam:)

Dużo nas, znaczy się dużo osób pisze z Łodzi. :) I można zrobić zbiegowisko. :) Tylko nie ma organizatora takiej akcji. :(

Gość pompadour
to "bułka z masłem". jutro 20:00 na murku przy cpn-ie z pomarańczowym gadżetem/częścią garderoby/czymkolwiek. pasuje ci?

Gość Nocny Spektator
Ja jutro, koło 20.00 mogę być słomianym wdowcem i może być na Orlenie. Pasuje Ci. ;)

Gość pompadour
będę z Tobą myślami.

Gość Nocny Spektator
Diuszeso , przepraszam, Markizo odezwij się. ;)

Gość pompadour
(cpn, orlen - jeden CHUJ)

Gość pompadour
do uszka mogę się odezwać. słuchawki