Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niula24

Może ktoś wie jak dać sobie spokuj z facetem ktoremu na mnie nie zależy ?

Polecane posty

Gość Niula24

Może ktoś wie jak dać sobie spokuj z facetem ktoremu na mnie nie zależy ? Kocham go do szaleństwa a jemu zalezy tylko na tym żeby spedzić ze mna noc - dwie jak zjeżdza do polski .... Juz mnie raz zostawił , teraz od nowa sie spotykamy bo stwierdził , że tamto ze mnie zostawił to był błąd i , że sie" wystraszył tego wszystkiego " ( miał problemy z sexem ) ... Wybaczyłam mu niestety , teraz cierpię za każdym razem jak sie nie odzywa , zastanawiam sie czy jeszcze kiedyś go zobacze itd. Wczoraj mieliśmy się zobaczyć ale on nie dał rady przyjechać bo nie miał samochodu , bardzo sie cieszyłam z tego spotkania ale juz tak dawno sie nie widzieliśmy że od rana bolał mnie brzuch z nerwów . Pozniej siedziałam poł dnia na ławce na ktorej czasem razem siedzielismy i płakałam . Wiem , że on mnie nie kocha , kiedyś mi to powiedział ale ja nie potrafie odpuścić , probowałam wszystkiego .

przestać mysleć - nie da sie , upić sie i zapomnieć - wróci , oddać sie innemu ? - a jak spojrzeć w lustro- --- cóż pierwszy krok zrobiłaś, zdałas sobie sprawe że .....to se ne wrati , dalej będzie tylko lepiej tylko uruchom myślenie i postaraj sie nie wracać do przeszłości

Gość Niula24
od roku probuje dać sobie spokuj , ale mi nie wychodzi , probowałam sie nawet zabić , w tedy gdy mnie zostawił to jakoś zaczynało sie układać , zaczynałam wieżyć , że przetrwam że może wiecej sobie nic nie zrobie ... No ale on wrocił i uczucie odżyło ze zdwojoną siłą i jak widze , że jest choć cień szansy na to że sie zobaczymy to nie potrafie odpuścic

Gość trollo
przysiąść solidnie do nauki. Przede wszystkim języka ojczystego, ze szczególnym naciskiem na ortografię. Wstyd!!!

Gość taka jedna pani*
trollo zauwaz, ze sa wazniejsze rzeczy w zyciu niz ortografia! wstyd mi za ciebie :(

Gość nawet nie próbuj
przysiąść solidnie do nauki. Przede wszystkim języka ojczystego, ze szczególnym naciskiem na ortografię. Wstyd!!! hahahaha wspaniała rada

Gość trollo
niestety, rada jest bardzo dobra. Faceci przychodzą i odchodzą. Dziś ten, jutro inny. A tępota, nieuctwo i powód do wstydu z tym związany zostają na całe życie!!!

Gość taka jedna pani*
nie w kazdej pracy nieodzowna jest ortografia a.. bez milosci chyba nikt nie umie zyc :( moze tak spojrz na ten problem !

trollo ma absolutną rację, za to autorka jest kompletną idiotką. ortografia niepotrzebna, a miłość tak. dno i 100 metrów mułu. jak widzę takie wpisy, to mam ochotę przyjebać słownikiem. ty się za miłość nie bierz, a za naukę, głupia pipo.

Gość taka jedna pani*
zyjecie dla ortografii? gratuluje wyboru w zyciu :)

Gość a mi szkoda
no taaaak... bo lepiej wybrać "milość", jak autorka topiku :D

Gość kacaraba
"zauwaz, ze sa wazniejsze rzeczy w zyciu niz ortografia!" pewnie są, tylko jak tu pisać o tych ważniejszych z kiepską ortografią? Jakoś nie wypada to poważnie :D

Gość taka jedna pani*
lepiej znac ortografie niz jej nie znac, to tez prawda, ale wiem, ze sa ludzie ktorzy maja z tym problemy i nie mam zamiaru ich za to szykanowac!

Gość bitch pleaseee
no dobra dobra, ortografia orftografią, ale dajcie teraz jakieś KONKRETNE RADY w tym temacie, bo ja mam podobny problem jak autorka :(