Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia1996

mama mnie przyłapała

Polecane posty

Gość madzia1996

wczoraj wieczorem zaprosiłam do domu znajomego na kawe. kawa to była tylko przy okazji tak naprawdę miałam wielką ochote na sex. było fajnie miło zaczął mnie pieścić całować aż doszło do tego że klęknełam przed nim i wyciągnełam z jego spodni jego sprzęt i pieściłam rączką ale byłam tak podniecona że nie przejmowałam sie że mama jest w domu i robiłam mu loda nagle otwierają sie drzwi w moim pokoju znajomy szybko schował kutaska a ja nie wiedziałam co powiedzieć. mama zadała pytanie czy to nie za wcześnie na takie zabawy i wyszła... po chwili stwierdziliśmy że możemy kontynuować i jak zaczełam znów mu robić loda to mama weszła i zapytała znajomego czy mu dobrze to robie i zaczeła sie przystawiac do niego ja ją odrzucałam prosiłam by wyszła a ta wzieła jego kutasa do buzi a mi sie kazała rozebrać i bym mu dała wylizać cipke...resztę nie bede opowiadała bo może to nikogo nie interesuje... mama mnie zawstydziła dzis jeszcze jej nie widziałam i nie chce widzieć

Gość madzia1996
myślisz że to bajka? to sie mylisz i jak nie pasuje to nie czytaj

Gość madzia1996
pałujcie sie debi..le

Gość ludzki przedmiot
Mnie interesuje. Napisz co było dalej.:(

Gość ludzki przedmiot
Tylko pisz szybko, bo już rozpędzam skórę pod to opowiadanie. mam połknęła czy szczelił jej na cyce albo gębę ?

Gość ludzki przedmiot
Wcale nie.

Gość Kala111
fajno mosz mama !!! heheh