Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa x.

Jaka surówka do sosu pieczarkowego ?

Polecane posty

Gość Ewa x.

Jaką surówkę podałybyście do schabu w sosie pieczarkowym ? Do tego będzie jeszcze puree ziemniaczane.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja dalabym ...
czerwoną kapustę lub buraczki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
surowka czyli warzywa na zimno? to chyba najlepiej z kapusty. a jezeli warzywa na cieplo to zrobic wiecej sosu i do tego ugotowac brokuly. swietnie pasuja do pieczarek i sosu pieczarkowego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa x.
Dziewczyny czy to normalne,że kolor sosu pieczarkowego (cebula,pieczarki,śmietana słodka) jest taki fioletowy lekko(brudny fiolet) ???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość raczej nienormalne
bo niby z czego taki odcien

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa x.
No właśnie nie wiem i dlatego pytam . Ten kolor może być tylko od pieczarek ale czemu taki lekko fioletowy-ktoś wie ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa x.
Pieczarki (chyba) kupione w sklepie. Cebula była biała.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×