Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mydestinationnn

Czy pomimo dwóch testów negatywnych mogę być w ciąży?

Polecane posty

W trakcie dni płodnych doszło do stosunku przerywanego(prosiłabym tego nie oceniać bo zdaje sobie sprawę, że nie jest to odpowiedzialne). Po około 8-10 dniach po stosunku zrobiłam test, który wyszedł negatywny. Następnie dzień przed spodziewaną miesiączką, która miała pojawić się 26 października bardzo źle się czułam. Było mi słabo i gorąco oraz bardzo bolało mnie w okolicach żołądka przez kilka godzin. Dziś mija 8 dni od dnia, w którym okres miał się pojawić jednak mimo, iż pobolewa mnie brzuch w dolnej części dalej go nie ma. Test powtórzyłam 30 października i również był negatywny. Mam wahania nastroju, które zdarzają mi się przed miesiączką i zauważyłam, że piersi są pełniejsze jednak nie bolą. Czy jest szansa, iż mimo dwóch testów o wyniku negatywnym mogę być w ciąży? Dodam jeszcze, że przez długi czas okres miałam bardzo regularny i mogłam go przewidzieć co do dnia i nie było z tym problemu. Miesiączkę również przechodziłam bardzo łagodnie.

Gość matrioszkazbloku
Czekaj ,połóż się no na fotel to Cię zbadam i ci powiem ;)kolejna durna idiotka ,która czeka na diagnozę z gwiazd wypatrzoną a raczej z forum ,idź ty :(

Gość matrioszkazbloku
wiesz co to ginekolog ?czy raczej nie kumasz ?

Gość Ru bi no waaa...
poczekaj jeszcze pare dni powtorz test tylko moze taki drozszy strumieniowy bo gdzies tu wyczytalam ze jakiejs kobiecie strumieniowy pokazal a zeobila pink test i wyszedl negatyw, druga sprawa ze pewnie jest prawdopodobienstwo ciazy ale niekonievznie moze ona byc, jak bylas chora (zoladek itd.) to okres mogl sie przesunac a ty sobie sama juz ciaze do tego dorobilas, stres tez moze na to wplynac ze miesiaczki nie ma :) pozdrawiam

Gość madzialenanana
mi dopiero testy 2 kreski zaczeły pokazywać w 4 miesiącu... najlepiej zrób sobie badanie z krwi HCG.

nie byłam chora właśnie. Nie wiem dlaczego źle się poczułam. Nie było żadnych stresów i teraz również jestem jakaś spokojna, wiec nie wydaje mi się, że to mogło być przyczyną opóźnienia miesiączki.