Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sad7544466

chlopak i jego slowa

Polecane posty

Gość sad7544466

wczoraj zdarzyla mi sie taka sytaucja- siedzimy w knajpie w grupa znajomych, czesc - w tym moj chlopak juz troche wcieta. Rozmowa zeszla na slub czy zareczyny i kiedy jedna z dziewczyn zapytala mojego chlopaka - a wy kiedy planujecie slub- odpowiedzial- co kurwa? potem zaczal sie smiac ze na pewno w sobote. Nie rozumie dlaczego sie wkurzylam ;/ nie mam jakiegos parcia na slub, wrecz przeciwnie, ale te slowa troche mnie zabolaly. Czy ta sytuacja rzeczywiscie slabo wyglada z boku czy jestem przewrazliwiona?

Gość kobiecym okiem
dobrze odpoiwiedzal ciekawskiej:p

Gość On cie nie kocha
jego reakcja o tym świadczy. Czy jestes jego pierwsza dziewczyna? Moze ślub planował z byla, nie wyszlo i on nie chce juz takiego związku?

Gość sad7544466
nie, nie planowal nigdy slubu, byl z dziewczyna dawno- jeszcze w liceum. Caly czas zapewnia mnie ze chce ze mna spedzic reszte zycia miec dzieci itp a mowi przy swoich znajomych takie slowa! pierwszy raz takie cos uslyszalam z jego ust i bylo mi smutno ;/ potem mnie za to przepraszal, ze musialam cos zle zrozumiec itp

Gość On cie nie kocha
I jeszcze zrzucił winę na ciebie, ze niby sie przesłyszalas. Co za cham:o

Gość Koślawiec
oj no poprostu nie pomyślał, chlapnął coś tam, przy znajomych chiał być gość i tak mu sie pwiedziało. ja sie bym tym nie martwiła.