Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sefseresr

ludzie zakodujcie sobie w głowach nazwy tych firm

Polecane posty

Gość śp. Rysiu z Klanu
dobrze ze ja do higieny uzywam tylko wody bo wybor bylby niewielki

Gość leloom poleloom
bielendy tam nie ma uffff :)

wszystko fajnie tylko one nie przestaną produkować, a ludzkich ochotników jest za mało na ich potrzeby

Gość sefseresr
coraz wiecej ludzi angażuje się w życie zwierząt wiec mam nadzieje ze te firmy beda miały tyle klientów aby w końcu splajtować

Gość sefseresr
są zastępcze kosmetyki i produkty ktorych firmy nie testują na zwierzętach wiec mozna sie obyc bez takiego Max Factora...

Gość Pszczołka Maja
o proszę! Nie spodziewałam się, że niektóre firmy to taki chłam;/ łasy na kasę, byle jak najmniejszym kosztem na cudzej krzywdzie! I ja to zapamiętam i nie kupię kosmetyków firm, które do tej pory kupowałam, a w życiu bym nie pomyślała o tym okrucieństwie ;/ ;/ ;/ Już nie kupię: Colgate-Palmolive LOral U.S.A. Max Factor Oral-B Pantene SZOK! obrzydliwe ;/

Gość Pszczołka Maja
Także dziękuję autorko, że poruszyłaś ten problem, bo nigdy nie zastanawiałam się nad tym, że przez moją głupotę, ignorancję, chęć bycia ładną, giną psy i koty z wypalonymi oczami boże, że prawo na to pozwala?!?!?!??!

Gość ale kurczaka to jecie?
?? hipokrytki?

Ty od kurczaka - co innego zabijanie co innego męczenie miesiącami i latami :(

Gość mam to w dupie i tak
bede kupowal bo to moje ulubione marki

Gość ale kurczaka to jecie?
zabijanie ale warunki w jakis sie hoduje nim sie go zabije to tez meczarnia jak bojkotujecie takie badania to powinnyscie byc takze wgetariankami i zgłosic sie na ochotniczki do testowania kosmetyków badz zaprzestancie ich uzywania w ogole

Gość sefseresr
prosze bardzo. mieso to inna sprawa... bez kosmetyków człowiek moze zyć, a w dodatku jest kupa produktów ktora nie testuje na zwierzetach i jest cała gama wyboru... a bez miesa człowiekowi jest życ ciezej, oczywiscie dopoki człowiek jest młody i piekny to nie odczuwa braku miesa ale ten brak i tak odbija sie na stare lata, ja jestem jeszcze sportowcem wiec dla mnie nie jedzenie miesa byłoby powolnym samobójstwem, owszem bez miesa mozna zyć ale jesli sie prowadzi aktywny tryb zycia to organizm nie jest taki wydajny jak sie rezygnuje z białka zwierzęcego, juz dla dobra zwierząt kupuje drozsze jajka od prywatnych farmerów i ograniczyłam spozywanie cycków z kurczaka do 2 razy w tyg !!

Gość zabijanie zabijaniu nierówne
Jest różnica między zabijaniem aby żyć (jedzenie) a zabijaniem z próżności (noszenie futer, kosmetyki) Zwierzeta takze zabijają aby żyć, ale nigdy nie zabijają dla zaspokojenia pseudo-potrzeb, jak my ludzie. Gdyby kazde zabijanie było złe, to drapieżniki, jak psy i koty, byłyby ucieleśnieniem zła.

Więc przyłączam się do akcji bojkotowania tych firm kosmetycznych :)

Gość a na czym testuja te inne
firmy? a tabletki lykacie jak boli glowka? w jak brzuszek? a syropek pijecie na gardelko? a tabsy lykacie by dzieic nie bylo? moze i kosmetyki sa robione na chybil trafi, albo bedzie dzialalo poprawnie albo nie zobaczymy w praniu, ale leki sa ZAWSZE testowane na zwierzetach i jakos nikt o tym juz nie wspomina i nie krzyczy, ze tak nie mozna, za to jak tylko rozboli glowka to zaraz po dwie tabletki ida do uzycia...

Nie odróżniasz ratowania zdrowia od "zadawania szyku" za pomocą futer i kosmetyków, pusta istoto?

Gość sefseresr
bo są firmy ktore mają laboratoria i im zwierzęta nie są potrzebne... kosmetologia jest juz tak rozwinięta ze proste kosmetyki nsą robione od razu... a te czynne na ochotnikach...

Precz z pustym konsumpcjonizmem!

Gość sefseresr
tak, najlepiej niech ktoś umrze bez leków ratując tym samym jedno istnienie...

Gość kurwamać.....
taaa uratuj PSA a niech człowiek zdechnie

Gość krzątewq
lepiej żeby zdechł szczur niz twoje dziecko tepa kretynko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość sefseresr
posyłacie tego linka znajomym