Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelka123

Orgazm pochwowy- jak go osiagnac?

Polecane posty

Gość butelka123

mam problem! nie mialam jeszcze nigdy orgazmu pochwowego! dostaje tylko orgazm lechtaczkowy. i do tego mam ten orgazm lechtaczkowy taki mocny ze ok 10 min nie umie dotknac sobie ci*ki ani dojsc 2 raz. Slyszalam ze orgazm pochwowy trudno dostac, wiec co trzeba zrobic by go osiagnac? Jakie pozycje sa najskuteczniejsze? Pomozcie mi dziewczyny! Czy ktoras z was ma tez taki problem??

Gość butelka123
Prosze was pomozcie mi ! Jestem nie zadowolona! :(

Gość to się budzi w głowie
a nie jest na pilota!

Gość butelka123
@sexyLadysssz dużą dupą- Okeei zerkne @Damascenka- Dla mnie to problem, bo chcialabym chociaz raz poczuc jakie to uczucie jest dojsc sobie w trakcie seksu. @to się budzi w głowie- slyszalam juz to od paru osob, ale probowalam i nie udalo mi sie jeszcze!

to bzdura, że orgazm jest "w głowie". orgazm to zawsze kwestia odpowiedniej stymulacji. nic ci nie poradzę, bo na szczęście nie mam takich problemów :)

"to bzdura, że orgazm jest "w głowie". orgazm to zawsze kwestia odpowiedniej stymulacji." xxx TO dopiero jest bzdura :-o

Gość butelka123
to masz fajnie. a mam jeszcze takie pytanie (pisze tez do gory) jak macie orgazm lechtaczkowy to jest on tez taki ekstremalny ze boli was lechtaczka i jest taka goroaca i nie umicie dojsc 2 raz bo musicie oddczekac z 20min? ;D

Gość kochanie mi pomoglo
tylko i wylacznie zakupenie wibratora. Niestety zaden facet nie jest w stanie tak dlugp mnie bzykac az dojde. Poza ty zmiana tempa i mocy mnie wytraca z napiecia wiec wibrator jako jedyny robi to idealnie

Gość butelka123
Mam też wibratora, ale mam tylko orgazm lechtaczkowy :(