Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozytywna06

Chętnie pomoge schudnąć

Polecane posty

Gość Pozytywna06

Hejka ;) w ten chłodny, sobotni wieczór naszło mnie żeby zapoczątkować artykuł a mianowicie o tym, ze bardzo chętnie powspieram, pomogę, ułożę komuś dietę, ćwiczenia zgodnie z tym na jakim etapie jest ;) czekam z niecierpliwością

Gość setka z przodu
Mam ponad 100 kg wagi, 170 wzrostu, jestem kobietą, pracuję od 7 do 15tej. Uwielbiam jeść na noc. Poratujesz?

Gość Pozytywna06
Ile masz lat? i czy na prawdę zależy Ci na schudnięciu bo 50 % sukcesu to chcieć ;)

Gość annaannaannaanna
Pozytywna czy zawodowo zajmujesz się odchudzaniem?

Gość 3i7
po 50-tce. Kocham mięso. Jem na noc, nie cierpię gotować:o

Gość Pozytywna06
Nie będe tu nikogo okłamywać bo nie, nie zajmuje się tym zawodowo ale mam na prawdę ogromne pojęcie w tym temacie, i praktykę i nie owijam w bawełnę i nie proponuje żadnych diet cud typu 10 kg w 2 tygodnie bo takiego czegoś nie ma, mimo to chętnie pomogę / 3i7 kobieta/ mężczyzna? pracuje Pan/Pani? i pytanie jak to powyżej czy Pan/Pani chce schudnąć

Gość pomocy :)
Pomocy! Mam 24 l, 177 cm wzrostu i jakieś 69 kg wagi. Wszystko idzie mi w nogi (ostatnio trochę też w brzuch). Zawsze ważyłam 59 kg, ale niestety przez siedzący tryb pracy w przeciągu roku przytyłam 10 kg. Zapisałam się na siłownię, ale nie wiem jaką dietę mam stosować. Pomożesz?

Gość 3i7
kobieta pracuję, ale nie mam wcale ruchu. I nie mam silnej woli, wszystkie postanowienia biorą w łeb. Chcę, a nawet muszę schudnąć do wakacji. Obecnie 72 kilo 165 wzrostu. Ostatnio przytyłam około 5:(

Gość Pozytywna06
3i7 prosze o meila jeśli chce Pani rozpocząć pierwszy i ostatni raz przygodę z odchudzaniem ;) zrobimy co się da!

Gość 3i7
Jutro tu wrócę:) Dobranoc.

a napiszesz tu na forum jakieś zasady których Twoim zdaniem powinnyśmy się kierować? Bo domyślam się że to nie jest dieta cud a po prostu przemyślane komponowanie posiłków. mysle się?

Gość Pozytywna06
Pomocy - podaj meila coś wykombinujemy ;)

Gość Pozytywna06
Jordan.pl - jak najbardziej masz racje ;) tzn ja aktualnie również jestem na diecie ale żadnej cud ;) bardzo ogólnie : * mniejsze posiłki ok 4,5 w zależności jaki kto ma tryb życia * wykluczenie słodkich napoi a tym bardziej gazowanych * ( ja ) wyrzuciłam wszelkiego rodzaju szyneczki, mielonki jedyne mięso to kurczak gotowany - mięso ogółem jest niezdrowe ma dużo toksyn * zero słodkiego ( w czasie diety ) potem wiadomo z umiarem * ruch jakikolwiek ale systematyczny myślę, że to takie ogólne

Gość Pozytywna06
Jeśli jeszcze jakieś pytania z chęcią odpowiem ;) ale wole konkretne pytania niż takie opisz... coć tam coś

Gość Calineczka258
Witam Cie pozytywna06:) mam takie dziwna ale potrzebna prosbe:) potrzeba mi diety na tzw. "gazy".. Czytalam gdzies cos ze ma byc bez glutenu ale niebardzo wiem o co chodzi.. Bede czekac na odpowiedz:) z gory dziekuje:)

Gość Pozytywna06
Calineczka258 - http://www.stopzaparciom.pl/Zaparcia-a-dieta - dobra stronka, poczytaj na pewno da Ci do myślenia ;) wiem, ze to niewielka pomoc bo w necie każdy sobie umie poszukać stosu artykułów ale tą stronkę polecam poczytałam - wszystko to prawda ;) / jeśli to nie pomoże ( w co wątpię ) zastosuj dietę zgodną z grupą krwi, mi osobiście pomogła już dawno nie mam wzdęć, bólów brzucha itp.

Gość karolinka 23
Witam! Moze i mi coś doradzisz:) waże jakieś 75kg przy wzroście 170. Generalnie do cwiczen ciezko mi sie zabrac,a wiekszosc czasu spedzam w domu:)

Gość allapap
a co jesc jak waga prawidlowa a brzuszek wystajacy na ciwczenia nie mam czasu praktycznie z jak przyjde z pracy ( praca w ruchu cały czas to dosłownie padam ,a wiadomo jeszcze praca w domu czeka ,i dzieci co jesc i ile razy dziennie prosze o rade

Gość Pozytywna06
karolinka23 - ile masz lat? :) allapap - nie będę się tu wymądrzać i stawiać Tobie jakiś warunków stawiać, brzuszek wystarczy pożegnać się z napojami gazowanymi jeśli takowe pijesz i codziennie robić brzuszki, które z każdym tygodniem powinno się o parę powtórzeń zwiększać, nie wiem jak wygląda Twoja dieta - czyli styl żywienia, może taka fałdka na brzuchu to już natura ;) jeżeli nie jesteś diabetykiem systematyczne ćwiczenia i będzie okej ;)

Gość allapap
nie pije gazowanych napojow moze wypiajm w rok litr jeden u mnie chyba potrawy maczne musz ewyeliminowac z diety

Gość Pozytywna06
allapap - przepraszam, do końca nie przeczytałam Twojej wypowiedzi, jeśli masz już dzieci, pracujesz to myślę, że brzuszkiem się już nie musisz przejmować a tak jak mowie ćwiczenia to podstawa, jeśli nie masz na to czasu a ruchu masz dużo to OK! ;)

Gość Pozytywna06
allapap - no właśnie tak jak mówiłam drugą kwestią może być Twoja dieta, trochę zmian i nie dość, że fałdka może zniknąć to samopoczucie się polepszy ;)

Gość allapap
tylko najgorsze ze schudne w innych miejscach gdzie juz jestem chuda

Gość Pozytywna06
Czyli jak mniemam masz nietypową budowę, ma Pani ;) jeśli waga prawidłowa - to na prawdę na ma potrzebny na odchudzanie brzuszka jak to mówi moja mama mam już swoje lata, nie w głowie mi diety a też fałdkę ma ;) jednak jeździ rowerem, chodzi z kijkami od czasu do czasu i jest OK

Gość allapap
ja mam juz 50 lat ale ten maly brzuszek mnie donerwuje , zwłaszcza jak sie schyle lub siade widac to

Gość Pozytywna06
No to jeżeli wkurza to tak jak mówię jedyny sposób to skontrolowanie diety, tego co Pani je i jakikolwiek wysiłek fizyczny - systematyczny! ;)

Gość allapap
wlasnie pracuje fizycznie dosc ciezko i mam duzo ruchu i w domu tez

Gość allapap
ale ogolnie musze sie pilnowac z jedzeniem bo zaraz by mi sie brzuch powiekszył, wiec staram sie jesc raczej zdrowo wiadomo nie zawsze to wychodzi ale staram sie mam budowe jabłka chyba choc wszedzie jestem chuda

Gość allapap
oprocz brzucha

Gość karolinka 23
mam 23 lata.moim problemem tez jest wystający brzuszek,nogi i rece raczej mam szczuple