Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goplankaaaa

Co tak śmierdzi w moim mieszkaniu:(((((

Polecane posty

Gość gość
Ja tam bym wolała żeby mi profesjonaliści przyjechali do domu i zrobili co trzeba, niż sama kombinować , jeszcze bym dom z dymem puściła :D Zastanawiam się nad ozonowaniem tyle że ja bym chciała się pozbyć smrodu dymu papierosowego. sądzicie że airozone podoła? Podobno ten smród cięzko usunąć..

Gość Sandra

Hej! Jak nie pomożecie to zwariuje...co zimę śmierdzi mi w domu fekaliami. Najbardziej przy niskim ciśnieniu i tylko w pokoju. W łazience nie czuć nic. Mieszkanie nowo wyremontowane a przez smród nie da sie nawet spać czasami...Myśleliśmy ze to moze sufit ale wyciągnęliśmy ledy i nic nie widac, mąz porobił tez dodatkowe dziury w suficie ale dalej nic. Remontował nam mieszkanie mój wujek ze swoimi pracownikami więc nie sądze ze jest cos zamurowane. U sąsiadów nie śmierdzi...Co to moze byc bo tracimy pomysly!

Przy problemach z zapachem, zwłaszcza po remoncie, polecam zainteresować się tematem - farby. Okazuje się, że niektóre przy dużej, lub nawet umiarkowanej wilgotności, potrafią zacząć "śmierdzieć". Dotyczy to szczególnie farb zawierających w swoim składzie grunt.

Gość Sandra

Tylko malowalismy cale mieszkanie identyczna farba. Kupilismy kilka puszek w jednym sklepie jednego dnia. A śmierdzi tylko w pokoju.

Gość gość
9 godzin temu, Gość Sandra napisał:

Hej! Jak nie pomożecie to zwariuje...co zimę śmierdzi mi w domu fekaliami. Najbardziej przy niskim ciśnieniu i tylko w pokoju. W łazience nie czuć nic. Mieszkanie nowo wyremontowane a przez smród nie da sie nawet spać czasami...Myśleliśmy ze to moze sufit ale wyciągnęliśmy ledy i nic nie widac, mąz porobił tez dodatkowe dziury w suficie ale dalej nic. Remontował nam mieszkanie mój wujek ze swoimi pracownikami więc nie sądze ze jest cos zamurowane. U sąsiadów nie śmierdzi...Co to moze byc bo tracimy pomysly!

A grzejniki macie wymienione? Może to po prostu woda w grzejnikach. Woda jak zgnije, to jedno ....

Gość Gość

Jedna i ta sama osoba z firmy air coś tam, udaje różnych ludzi i reklamuje się, reklamuje i reklamuje. Robisz to strasznie nieudolnie i WIDAĆ, że pisze to wszystko jedna osoba chcąca wypromować firmę. Tylko w tak słaby sposób, że aż współczuję 

Gość Kot?

To może być kot niekastrowany. Lubi podsikiwac i smród jest nie z tej ziemi.

Gość Gosc

U mnie tez tak śmierdziało okropnie w łazience myślałam ze kanalizacja poszłam nawet po sąsiadach popytać czy tez maja taki okropny smród w domu czasami to aż w pokoju śmierdziało. Sąsiedzi na to ze nie i ze kanalizacja była niedawno wymieniana. Nie miałam już pomysłu skąd ten smród tym bardziej ze mieszkanie sprzątane regularnie. Pewnego dnia robiłam paznokcie żelowe i żeby wyczyścić pędzle zamoczyłam je w specjalnym płynie który okropnie śmierdzi i wylałam po czyszczeniu do zlewu w kuchni i co się okazało? Zaczęło śmierdzieć tym płynem w całym domu winowajca był zlew w kuchni który w kuchni nawet nie śmierdział 

Gość Gosza

Sprawdz, czy masz gniazdo pluskiew- smierdza, Jak Stare skarpety