Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beneficiarz 25

ZAMIERZAM ZYC Z BENEFITÓW I DOBRZE SIE BAWIC :):):):):)

Polecane posty

Tak sie zlozylo, ze jestem obywatelem kraju, do którego mam zamiar wyjechac, a obywatelstwo mam po jednym z rodziców. Pracowalem troche w uk ale tam jest ciezko, marne pieniadze, ciezka robota, zero dodatków. Dlatego sie przeprowadzam, tam nalezy mi sie na start zasilek, oplaca mi mieszkanie i jeszcze dostane na zycie, na ogrzewanie itp. Napracowalem sie juz i teraz zamierzam zamierzam uprawiac turystyke benefitowa. Nalezy mi sie, wiec musze skorzystac, zamiast wypruwac sobie flaki, za niewiele wieksze pieniadze.Bede sie relaksowal i uczyl jezyka, bo za mlodu mi sie nie chcialo, pojde na kurs, który mi oplaca. A wy mozecie mnie cmoknac w odbyt z waszymi umoralniajacymi gadkami, ze jak ktos daje, to sie nie bierze buahahahahah

Gość śp. Rysiu z Klanu
a po co ci ogrzewanie w nigerii?:classic_cool:

Gość zadradz co to za kraj który
tak chętnie przyjmie polczyne na swoje utrzymanie?

Gość śp. Rysiu z Klanu
nawet na czarno po tacie piszesz:classic_cool:

trzeba sie dobrze urodzic hahaha a tak zawsze mowilem, ze nie wyjade do tego kraju, podobalo mi sie tylko uk,stany... ale to okazal sie syf.

malo tego, mam bardzo nietypowy zawod, dobre wyksztalcenie i u nich jest napisane, ze z takim zawodem nie moga mi zaproponowac byle jakiej pracy fizycznej buahahahah a wiec bede mogl siedziec do woli i sie opierdalac