Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Javaaa

Moja przykra sytuacja..

Polecane posty

Gość Javaaa
nikogo na dziecko nie lapalam, swiat juz do gory nogami stanal... kobieta pozucona w ciazy to dupodajka, a facet ktory pozoca jest zajebisty tak? i ma racje i ma prawo tak ja traktowac... mnie tak nie wychowali, tak mi swiata nikt nie pokazal

Gość Javaaa
wlasnie najgorsze jest to ze on niechce zeby odeszla. na poczatku tego wszystkiegozaczelam szukac mieszkania. powiedzialam mu ze usune bo nie jest wart zeby miec ze mna dziecko ale nie chcem miec z nim nic do czynienia, nawet nie chce zeby sie dokladal do zabiegu. zaczal plakac,zaczal prosic, szantarzowac emocjonalnie ze on beze mnie nie moze, ze mnie kocha, zebym nie odchodzila itd zebym zrozumialaze to jest dla nas najlepsze.. moze jakby mnie w dupe kopnal byloby mi latwiej podjac jakakolwiek decyzje

Gość ddfdfdfdfdf
facet traktuje cie tak jak na to zasluzylas, dobrze ci tak. szkoda tylko tych dzieci niczemu nie są winne. jedno juz zamordowalas. bedziesz sie smażyć w piekle

Mam być szczera?gdyby Cie kochał i chciał z Tobą być nie kazałby dziecka usówać ,jak można być tak bezmyślnym że teraz nie ale za pare lat ,za pare lat to On już chyba ma na myśli inną

Gość 656yjhjh
po prostu jestes obrzydliwą morderczynią, n ajpierw rozkladasz nogi, a jak ciąża to do gina i usuwać, mordować :O niewinne dziecko, jak ci nie wstyd? co to dziecko jest winne, ze je zabijasz? że je okaleczasz, przeciez aborcja jest obrzydliwa jak oni po kawalku wyciagają ten plod, wyrywają rączki, nóżki :O ty zabojczyni :O jedno dziecko juz ZABILAS a tearz co, drugi cchesz zabic? do konca zycia bedziesz miec dwa trupy na sumieniu

Gość Javaaa
to po co chce miec mnie przy mnie? dlaczego chce zebym zostala skoro tak mu zle ze mna i nie chce przyszlosci? zawsze mowi ze chce rodziny, jak nie ze mna to z inna ale jej chce. tyle ze domu sie nie buduje od dachu

Gość Javaaa
656.... nie wyobrazaj sobie za duzo, filmow sie naogladalas. ja jestem w 7 tyg, tam nie ma zadnych nozek ani raczek. to maly pecherzyk. ale mimo wszystko JA NIE CHCE USOWAC wiec przestan mnie atakowac

Gość kiuluuu
Facet po prostu nie jest gotowy na dziecko i podchodzi w miarę racjonalnie twierdząc, że to nie najlepszy pomysł w czasie, gdy między wami jest źle. Widocznie ma też inny punkt widzenia na aborcję. Jeśli twój pogląd jest zupełnie przeciwny, to czy zdecydujesz się na zabieg, czy nie i tak się rozstaniecie. Jak usuniesz będziesz miała do niego ogromny żal. Jak nie to będziesz samotnie wychowującą matką, z poczuciem żalu że nie tak miało Twoje życie wyglądac... Ja chyba zdecydowałabym się na aborcję, faceta zostawiła i zaczęła wszystko od nowa. Pozdro