Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esterdean

Odpowiedzcie mi na to pytanie

Polecane posty

Czemu was leszcze bardziej inetresuje zycie innych ludzi niz swoje wlasne co ?? ogladacie glupie seriale lub programy typu "dlaczego ja" czytacie w gazetach o tym jak zeyja inni ludzie , jakie maja sukcesy i porazki. Bardziej was to interesuje niz swoja wlasna osoba. Dla mnie to strata czasu juz nie wspomne ze to zalosne i puste. Tracicie ogromna czesc waszego cennego czasu na takie pie**oly. Przejmujecie sie jakimis glupimi rzeczami ktore nie wplywaja na wasze zycie np. wojna w iraku lub jakas Kasia W i jej corka w kocyku. I co wam daje takie myslenie o tym i przezywanie. Chcialem wam to tylko uswiadomic male ludziki. Zalosne i tyle

Gość ciekawskiiiii
no i ulzylo, a ty ludziku skad o tym wiesz,niby nie ogladasz a wiesz...

"Użytkownik: esterdean (ilość tematów: 0, ilość postów: 1)--wypałuj sie ośla pało.Zabłysnąłeś jak gówno w przerębli " No i to dowod ze nie jestem jednym zwas ty glupi chuju. haha

Szkole skonczylem juz bardzo dawno temu leszczu. A tym postem chcialem was uswiadomic jacy zalosni jestescie. I pamietajcie zeby sie nie wychylac z szeregu. Badzcie tacy jak inni. Tepe masy, plebs hahahah to wy

Gość weronikabryka
Chłopcy i dlaczego marnujecie swój cenny czas na kłótnie?

Gość weronikabryka
mam do pokazania swoje fajne zdjęcia,jest cipka i cycki:) wstawiać?

Gość weronikabryka
podszyw wal się

Gość weronikabryka
zadnych cyckow nie pokaze

Gość jakas taaaam
no wez nie badz swinia pokaz;)

Gość weronikabryka
no dobra, zaraz coś wstawię

drogi autorze, przepraszam bardzo, ja nie oglądam wiadomości ani wymienionych przez ciebie seriali. o zmianie czasu na zimowy dowiedziaolam sie tu, na kafeterii i dlatego mogłam dłużej pospać. a pracuje także w niedziele. jestem bardzo wdzięczna osobie która o tym napisała :) naprawdę... dziękuję bardzo :) 🖐️ 🌻 wracając do tematu.. masz rację. nie oglądaj. oglądanie wiadomości, to przezywanie niepotrzebnych senscji ktore dzieją się gdzieś, tam w dalekim świecie... powoduje powstawanie niepotrzebnych zmarszczek na twarzy. bież przykład ze mnie.. moja cera jest doskonale gladka i bez jakichkolwiek zmarszczek..... mimo średniego wieku;) :D