Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie kochane bo oszalej

Brak apetytu u 3,5 latka. pomocy.

Polecane posty

to trwa juz rok. nie wiem juz co robic. jadl tylko bulki, kakao, a teraz to nawet tego nie chce zjesc. badania na pasozyty, krew mocz, usg, wszystko ok. rodzinna mowi ze przeglodzic i mu przejdzie, nie dawac soczkow, slodyczy, cistek. nic to nie daje. 2-3 dni potrafi na samej herbacie a w rezultacie zoladek sie zaciska i znowu nic nie chce zjesc. teraz zjada tylko biszkopty. ma duzo energii, jest radosny, zywiolowy, nie choruje, ale waga mnie martwi. wazy zaledwie 14 kg. pomozcie bo zwariuje. do jakiego lekarza z nim isc? psycholog? dietetyk? sama juz nie wiem co robic. rodzinna bagatelizuje problem i umywa rece. mowi ze taki wyrost. ale nie moze tak byc by dziecko nie jadlo nic, zadnych warzyw, owocow, miesa jajek nabialu...no powiedzcie czy nie mam racji?

Gość kassssiiiiaaaaa
może wspólne zakupy, przygotowywanie jedzenia, wymyślne kanapki z oczkami, buzią itp je się oczami.

nie dziala. kupi jakies owoce, a potem w domu odda bratu, robi ze mna np, pierogi ale ich nie chce zjesc. obiera ze mna ziemniaki swoim nozem i znowu nic nie tknie. juz sama nie wiem, czemu nie chce jesc?

Gość rgjhfs
Mój synek jest w tym samym wieku i mam podobny kłopot. Myślę, że trzeba przeczekać i tyle.

Gość mama synkaaaaaa
moj synek ma 3,5 roku, wazy 19,5 kg ale apetyt ma fazami, raz je bez opamiętania i wola jeść non stop po to by pozniej nie jesc 3 dni, tzn je jak w niego wmuszamy