Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillii

Głodówka start 5.11.2012

Polecane posty

Gość Głodująca B
hej dziewczyny, ja 5 dzień na głodówce i 4,5 kg mniej, czuję się bardzo dobrze. to moja 10 głodówka. Pozdrawiam.

Gość Doradobra
Hej dziewczyny chciałabym dołączyć, ale od jutra :) dzisiaj już zdażyłam wypić jogurt, chyba że przez resztę dnia nic nie będę jadła. Startuje bez przygotowania, to moja pierwsza głodówka. Co najlepiej pić w czasie głodówki , czym się nawadniać by nie czuć osłabienia? czy bierzecie jakieś witaminy? Wiek: 23 wzrost:165 waga:62 cel:55

Gość Lillii
bardzo slabo sie czuje.... ale zyje...:) za chwile jade na fitness... znowu 2 h i dzis sauna do tego..... pije baaaardoz duzo herbaty.... wody prawie w ogole dzis nie pilam..... a co do witamin to mysle ze raz na jakis czas rozpuszcze cos w wodzie... :) Fajnie ze jestescie i ciagle dolączacie :)

Głodująca B, ty to już weteranka i zawodowiec w głodówkach:) Lillii taki wysiłek w głodówce to zły pomysł, pij może chociaż jakiś sok. Ja dziś zaczynam od kawy. Różne są głodówki ale ja muuuuuuszę kawy. Piję też od czasu do czasu colę zero. Ja z zasady mam zawsze bardzo niskie ciśnienie. Muszę mieć jakiś wspomagacz. dzień 3. Na wadze dziś tylko - 200 gram :)

Gość Lillii
Kochane... zgrzeszyłam..... zjadłam troszeczke zapiekanej cukini z warzywami.... nawet nie jestem na siebie zla..... moze dlatego ze siedze dzis w domu.... ehhhh...kurcze no! Nic juz wiecej nie przełkne chyba... a od jutra zaczynam do nowa ! :( A jak Wy sie trzymacie ?

Gość Lillii
dziewczyny ...zyjecie?