Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukasz dojazdu do de?

mam wolne miejsca jutro do Moanchium - wyjazd w godz. popoludniowych

Polecane posty

koszt 35 euro....zabiorę chętnych

Gość naiwnego szukaszzzz
a skad konkretnie? wiesz 35 euro = 140zl to ja za 190 moge leciec samolotem :D i czym ten dojazd? pewnie zagtrzybiałem autkiem co za pazernosc 35 euro

hallllo....uważniej trochę może co?! wyjazd z śląska - Gliwice.....jadę BMW combi....pełne wyposażenie! wszyscy by najlepiej za dramochę jeździli...polaczki pokaż mi jakim samolotem można za 190 zł do Munich dolecieć.....chyba co najwyżej na miotle!

Ale możemy sie dogadać : jak jesteś chłopakiem i zrobisz mi loda to jedziesz za 5 eyuro jak jesteś ładną dziewczyną i zrobisz mi loda z połykiem to jedziesz za darmo a na postoju postawię Ci kanapkę w Mc Donaldzie i opłacę toaletę

Gość ghigfhgfjh
jesteście po jednym pieniądzach. Jeden pazerny szuka na necie osób zeby mu sie dorzucili do paliwa a drugi debil i dusigrosz myśli ze za 190zł poleci do Niemiec. WSZYSCY JESTESCIE CIOTAMI

Gość luxor234
buahahahhhaha, ten ciul mysliz e kogos naciągnie:D:D::D

Gość buahahahhahahahaaaa
polaczki kurwa to cie moze zrobili a polaczkowa szmata wysrala uwazaj na teksty przyglupie jebany

Gość polna butow walizka
jade tylko do stolicy po mnie przyjedz bo bede miala troche bagazy.błyszczyki,buty,bluzki,plaszcze it. jade do chłopaka

to wyżej to podszyw!!!!!!!!!!!!!! a coś złego że chcę kasę na paliwo???? do Munchen od mnie jest ponad 900 km...więc chyba kosztuje! a ty wyżej z wawy jedziesz do chłopaka zmazucha???

faktycznie za 190 to nie samolotem, a na miotle:D sama latam i place śr.700 zł Nie pytaj autorze, bo cię zbesztają niepotrzebnie. Niech bulą tyle co ja, będą zadowoleni:)

ja spalę średnio 100e na jedna trasa....więc 35 e za osobę to nie jest jakaś wielka kasa zwłaszcza że odbieram z domu i odwożę pod konkretny adres a ludzie by najlepiej za darmochę

Gość przeciez to nie duzo
150 zl dla was to wielki koszt do Monachium ? be zprzeady, to ejst bardzo malo A samolotem piszecie, ta jasne, to sobie policzcie dojazd na lotnisko, plus bagaz do luku tez sie platny i o wiele wam wiecej by wynioslo

Gość przeciez to nie duzo
nawet za 200 km w polsce wynajem prwyatnego samochodu z miejsca A do miejsca B w Polsce by was wyniosl ok 200 zl,tak sie licza

to wy jestescie glupi jak nie umiecie znalezc tanich lotów :D

lufthansa, lot z Katowic, W-wy ok 700,no ale już bez dodatkowych opłat za bagaż:) Autorze, może kiedyś skorzystam:) Lubię podróżować i porozmawiać:)

Proszę mi znaleźć tani lot, ale nie starym samolotem, z pospawanymi fotelami.Zbyt cenne życie jest:)

to nie ja pisałem, ale mam wygodne auto, land rover, klimatyzacja, radio i open fm podlaczone z androida, ful wypas i przystojny kierowca, to jak, skusisz sie malenka?

np. Ryanair nie ma w ofercie lotów do niemiec...teraz sprawdzalam ....np z Katowic wogóle nie ma lotów do niemicec, do żadnego miasta....porażka ta polska

Gość a tą laskę to dowieziesz
prosto do niemieckiego burdelu, gdzie ją przykują do kaloryfera?

Żadne rayann, wizz, komu zycie niemiłe niech leci.Ja tylko lufthansa ewentualnie lot, no i jeszcze air france.