Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zakochanawkoledze

zakochalam sie w koledze

Polecane posty

Go艣膰 zakochanawkoledze

hej dziewczny i ch艂opaka. Moj problem jest taki jak w temacie, zakocha艂am sie w koledze. Wiem ze on mnie lubi, ale nic poza tym. Traktuje mnie jak dobra kolezanke / przyjaci贸艂ke a ja chcia艂abym z nim co艣 wiecej. Problem jest jeszcze w tym, 偶e on jest typem lovelasa, po kazdej imprezie spi z inna dziewczyna ;/ ze wszystkimi dziewczynami fliftuje i je podrywa a mnie nie ;/ Ostatnio zapomnia艂am kluczy do domu a rodzice wyjechali, zaproponowa艂 mnie zebym przenocowa艂a u niego. Mysla艂am ze moze to co艣 poprawi, b臋d臋 mog艂a go przytulic. M贸wi艂am ze mi zimno, liczac na to ze mnie przytuli a on nic. poscieli艂 mi swoje 艂贸偶ko a sam spa艂 na pod艂odze ;/ co ja mam zrobic ? jak mu powiedziec ze sie zakocha艂am ? ps. oboje mamy po 18 lat

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 adssdc
masz twarz niewyj艣ciow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochanawkoledze
chyba az tak brzydka nie jestem, moim zdaniem jestem ca艂kiem 艂adna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to s艂odkie :)
z tego co piszesz to niez艂y podrywacz i spa艂 na pod艂odze wiesz co - chyba naprawd臋 Ci臋 lubi doce艅 przyja藕艅 to rzadko艣膰 a mi艂o艣膰...przyjdzie szybciej ni偶 si臋 spodziewasz 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adssdc
po co chcesz kurwiarza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochanawkoledze
adssdc to nie jest tak ze on jest k**wiarzem, jest bardzo przystojny, podoba sie dziewczynom i to wukorzystuje. Tylko nie rozumiem dlaczego mnie traktuje jako艣 inaczej, ze wszystkimi dziewczynami zaczyna znajomosc od podrywania itd a ze mn膮 zacza艂 inaczej i jest taki inny dla mnie, a ja sie po prostu zakocha艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adssdc
jak tam chcesz ale sama piszesz 偶e wykorzystuje to i sypia z dziewczynami to nie kurwiarz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakochanawkoledze
moze i tak, ale to nie zmienia faktu ze go kocham

Udost臋pnij ten post