Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanawkoledze

zakochalam sie w koledze

Polecane posty

Gość zakochanawkoledze

hej dziewczny i chłopaka. Moj problem jest taki jak w temacie, zakochałam sie w koledze. Wiem ze on mnie lubi, ale nic poza tym. Traktuje mnie jak dobra kolezanke / przyjaciółke a ja chciałabym z nim coś wiecej. Problem jest jeszcze w tym, że on jest typem lovelasa, po kazdej imprezie spi z inna dziewczyna ;/ ze wszystkimi dziewczynami fliftuje i je podrywa a mnie nie ;/ Ostatnio zapomniałam kluczy do domu a rodzice wyjechali, zaproponował mnie zebym przenocowała u niego. Myslałam ze moze to coś poprawi, będę mogła go przytulic. Mówiłam ze mi zimno, liczac na to ze mnie przytuli a on nic. poscielił mi swoje łóżko a sam spał na podłodze ;/ co ja mam zrobic ? jak mu powiedziec ze sie zakochałam ? ps. oboje mamy po 18 lat

Gość adssdc
masz twarz niewyjściową

Gość zakochanawkoledze
chyba az tak brzydka nie jestem, moim zdaniem jestem całkiem ładna

Gość to słodkie :)
z tego co piszesz to niezły podrywacz i spał na podłodze wiesz co - chyba naprawdę Cię lubi doceń przyjaźń to rzadkość a miłość...przyjdzie szybciej niż się spodziewasz 🌻

Gość adssdc
po co chcesz kurwiarza?

Gość zakochanawkoledze
adssdc to nie jest tak ze on jest k**wiarzem, jest bardzo przystojny, podoba sie dziewczynom i to wukorzystuje. Tylko nie rozumiem dlaczego mnie traktuje jakoś inaczej, ze wszystkimi dziewczynami zaczyna znajomosc od podrywania itd a ze mną zaczał inaczej i jest taki inny dla mnie, a ja sie po prostu zakochałam

Gość adssdc
jak tam chcesz ale sama piszesz że wykorzystuje to i sypia z dziewczynami to nie kurwiarz?

Gość zakochanawkoledze
moze i tak, ale to nie zmienia faktu ze go kocham