Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MrocznyŁowcaJeden

Dziewczyna z dzieckiem - za i przeciw

Polecane posty

Gość MrocznyŁowcaJeden

Otwieram temat - poznałem mloda, pannę z dzieckiem,; córka ma 3 lata. I teraz pytam się ja was - jakie macie doświadczenia w tym temacie? jakie sa punkty za a jakie przeciw? Mam 30 lat, ona 24. Znajomi nie popierają, rodzina tez nie bardzo, bo bylem w dość długim związku ktory rozpadł sie na rzecz obecnego - ale juz nie kochalem tamtej. ktos ma podobne doswiadczenia? z góry dzieki!

Gość Członek_Forum
Sporo już było na ten temat.Wybór należy do ciebie!

Gość mdkxkx
Rob co uwazasz za dobre.

Gość lljkkkk
hmm, masz 30 lat skonczone i piszesz takie bzdury. Sam powinienes wiedziec czego chcesz, widac nie jestes czlowiekiem zbyt dojrzalym skoro szukasz tu na kafeterii aprobaty dla tego czy dobrze robisz wiazac sie z kobieta z dzieckiem.Jesli ona podoba Ci sie i zalezy Ci na niej, jesli chcesz z nia cos budowac, to chyba... znasz sam juz odpowiedz na swoje pytanie..

tak wiem, poczytalem, ale mam marny obraz... wolalbym zeby to osoby ktore maja teki dosiwadczenie sie wypowiedzieli- bo jak weszlem na pozostale fora, to tam jakas batalia trwa:/

lljkk- tak mam 30 lat, ale postaw sie na moim miejscu. Dla wszytskich dookola to wyglada tak ze ozstaiwlem jedna dla drugiej. i to jeszcze z dzieckiem miedzy nimi dwoma jest ogromna różnica- kurcze pod każdym wzgledem

Gość aida81
Jestes niedojzaly na tego typu zwiazek skoro pytasz innych o zdanie

Gość dwa zegarki na jednej ręce
Jak by mnie się podobała to bym się nie zastanawiał i nie miałoby to dla mnie znaczenia czy ma dziecko czy nie ma proste!

Gość lljkkkk
chcesz plusy i minusy: plusy: -kobieta ktora ma dziecko niepredko bedzie chciala drugie -mozesz jej ufac bo raczej nie bedzie cie robila na boku -bedac matka jest bardziej dojrzala psychicznie od swoich rowiesniczek minusy: -mniej czasu na spotkania -dziecko jest na 1 miejscu gdzies istnieje ten "tatus" co moze ci przeszkadzac to takie przyklady jakie mi sie nasunely. jestem samotna matka ktora tez ma male dziecko,.

Gość lljkkkk
dwa zegarki na jednej rece - ile masz lat?

fakt, jest piekna- nawet bardzo. ale ma 24 i mimo dziecka sama ma jeszcze pstro w glowie. Opiekuje sie mala, i wogole jest pelna takiego zyciwoego wigoru. niby widze z emnie darzy uczuciem- ale ja na przyklad do dziecka nie moge sie przekonac . I mam jakies tam porownanie do bylej, Tak jak pisalem- dwa rozne swiaty

Gość WaldemarWspaniAły6
"kobieta ktora ma dziecko niepredko bedzie chciala drugie" -- HAHAHAH- dobry żart chyba, wlasnie jak spotka tego kto bedzie na nia kase bulil to szybko i jego poczęstuje dzieckiem - zwlaszcza ze piszesz ze ma 24 lata.. tiaa... "mozesz jej ufac bo raczej nie bedzie cie robila na boku" - hahahaha- jasen, najpredzej wlasnie ojca dziecka z kotrym przeciez ciagle ja laczy dizekco- sorry, za duzo sie naogladalem takich przypadków "bedac matka jest bardziej dojrzala psychicznie od swoich rowiesniczek"- no teraz to podwójne hahahaha - dojrzała psychicznie?? bo ja do tego ZYCIE ZMUSIŁO !!! jakby miala rozum w glwoie a nie siano, to nie zaszła by w ciaze w wieku... 21 lat ? dobrze licze? no moze 20?? sam wybieraj- masz 30 lat a pakujesz sie w gówno..

Gość dwa zegarki na jednej ręce
30 wiosen

Gość lljkkkk
jak do dziecka nie mozesz sie przekonac, to daj sobie spokoj, tylko namieszasz dziewczynie w glowe i ja skrzywdzisz, a i dziecku niepotrzebne takie zawirowania. Albo sie akceptuje to ze kobieta ma dziecko albo nie, to proste takie jak- podoba mi sie ktos albo nie. A widac jej uroda ci w glowie zawrocila... Pewnie ze to ciezka sprawa - taki zwiazek, trzeba byc dojrzalym, lubic dzieci zeby sie takie cos pisac, trzeba miec zlote serce zeby pokochac taka osobe i zaakceptowac jej przychowek. A jak dziewczyna jest b ladna to ... w tym przypadku ma problem, bol wiekszosc facetow leci ja nią ... a wcale nie chce z nią niczego budować. A 24 latka jest zbyt mloda zeby to zrozumiec:(

Gość Bananaaa
Kobieta która miała dziecko w wieku 21 lat to kiepski wybór, zwłaszcza że jak sam piszesz ma jeszcze pstro w głowie.

Gość lljkkkk
ehh. dwa zegarki na 1 rece - ja mam 27 lat jestem po rozwodzie, niby wszystko ze mną jak najbardziej ok, ale jednak ludzie ze wzgledu na moja sytuacje nie biora mnie pod uwage jako potencjalna kandydatke na partnerke. Bo niestety prawda jest taka ze wiekszosci facetow to przeszkadza. Okrutna prawda ktorej nie przeskocze, i wcale nie pisze tego po to zeby sie użalać:)

Gość Bananaaa
To jak to było? Zostawiłeś poprzedną partnerkę dla tej z dzieckiem?

Gość aida81
tak jak pisalam -nie jestes dojzaly do takiego zwiazku- nic na sile- daj sobie czasu-i to jest fakt dziecko jest najwazniejsze -musi miec w zyciu odpowiednie wzorce zeby nie byl kolejnym potrzebujacym pdoradca na kafeterii

Gość WaldemarWspaniAły6
Ło matko- ja jeszcze teraz doczytalem- zostawiłeś jednao bo druga ci sie spodobala??? :/ no to mam ogólny obraz tej twojej nowej babeczki. przepadłeś stary- szykuj sobie portfelllo

Gość lljkkkk
polecial na jej wyglad niestety a teraz sam sie zastanawia co on glupi zrobił :D

Gość lljkkkk
ale wy jestescie popieprzeni. Dlaczego ma niby kase na nia dawac. czy wy nie rozumiecie ze wiekszosc kobiet samotnych z dziecmi, szuka tego co normalny czlowiek - szuka milosci, wsparcia, chce zaczac od nowa, wcale nie szuka frajera ktory by łożył na dziecko. Ojeju jak czytam takie wpisy to mi sie plakac chce :(

No tak- z byla panna bylem ponad 4 lata. ale zaczelo sie psuc, związek się wypalil- co mialem w to brnąc dalej ? była ona-piekna ale z dzickeim i widzialem ze darzy mnei uczuciem ktorego - o dziwo do moemntu rozstania- nie dostrzegalem u swojej bylej. wahalem sie dlugo ale ostatecznie wybralem obecna dziewczyne. ale nie jest tak pieknie jak być powinno. i tu mam watpliwości

Gość Bananaaa
Widać nie potrafiłeś zadbać o poprzedni związek, więc skąd pewność, że po 4 latach nie wypali Ci się ten?

Gość aida81
Chlopaku nie czytaj opinie nieodpowiedzialnych,skrzywdzonych degeneratow emocjonalnych -dziecko nie jest przeszkoda ,wrecz przeciwnie wnosi wiele milosci ,dzieci sa cudowne.Ale odradzam na dzien dzisiejszy podjecia decyzji ,bo wachasz sie i tym mozesz skrzywdzic to dziecko,nie jest sztuka wejsc w cudze zycie butami a potem powycierac i odejsc

Gość klawy zenek
ja bym nie chcial kobiety z dzieckiem, co jaka poznam to mnie skutecznie odpychac, bo takie dziecko trzeba zaakceptowac, trzeba na nie pracowac i byc w sumie ojcem pozatym taka kobieta po ciazy jest juz nieco rozwalona , czesto niezgrabna z wielka dupa i obwislymi cyckami , co innego jak przez ciebie a co innego jak przez kogos fuuu dlatego nie dziwie sie twoim znajomym i rodzinie ze sa na nie , bo wiekszosc facetow takich kobiet nie chce, wiem ze to nie wina tych kobiet ale tez facetow rozumiem, sam bym nie chcial :/

Gość KarolinaZOpola
do Lllkkj - nie płacz... Ty akurat nie jestes- ale ja ci napisze z mojego doswiadczenia. Mnie też zostawil facet po - uwaga 6 latach! - dla mlodszej laski ktora miala dziecko. powiem wiecej- ona strasznie o mojego faceta zabiegala, a ze przchodziliśmy wtedy kryzys- wiadomo, ona go wywyalczyla. Ale wspominam to jak najgorszy sen. Ona - natretna mamuśka która wydzwaniala do neigo caly czas i On dupek jebany ktory poszedl za dupa - bo to mu ta panna najchetniej oferowala. mimo to nie uwazam ze wszytki e samotne matki sa takie same :)

Gość grrrom
Skoro laska ma pstro w głowie to co w niej widzisz oprócz ładnej dupy?

Gość KarolinaZOpola
ale autor juz powiedzial- jezeli wyróznia czynnik urody- to w tym przypadku szczerze zazdroszcze twojeje bylej ze sie takeigo barana pozbyla :D

Gość mmcx dd
nigdy w zyciu nie wlaz w takie gooowno,bedziesz cale zycie lozyl na nie swoje dziecko,a potem jeszcze cie kopnie w tylek bo powie ze nie jestes ojcem,same problemy z takich ukladow,uroda minie a problemy zostana,poszukaj bezdzietnej bo sam zobaczysz ze ciezki chleb ,to tez pieniadze ktore wydasz na cudze bachory