Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygrysbengalski

wiecie co wam powiem?

Polecane posty

Gość tygrysbengalski

Na Kafe wieje ostatnio straszną nudą. Od jakiegoś czasu podszywacze nie wysilą się na nic lepszego niż "kupa " i "dupa". O dobrej porowokacji już nie wspomnę. A ci co mieli coś ciekawego lub śmiesznego do powiedzenia dawno poznikali. Co jest? Hę?

Gość dascstc
to ty coś wymyśl

Gość tygrysbengalski
Takie mnie przemyślenia dotknęły kiedy surfowałem moim nowym samsungiem po kafe gdy siedziałem w operze

Gość tygrysbengalski (oridżinal)
Chociaż dorobiłam się podszywa w ciągu minuty. Od razu mi się humor poprawił

Gość tygrysbengalski (oridżinal)
Bo miałam kiepski po tym jak się okazało, że bateria trzyma tylko godzinę i musiałam wysłuchać resztę arii.

Gość tygrysbengalski
Czy ja wiem czy tak często. Powiedziałabym raczej, że w wolnych chwilach dla zabicia czasu. Pamięta ktoś temat o "pudelku, ktorego porwał jaszcząb"? Najlepszy temat w historii Kafe, z niewiadomych mi przyczyn usunięty

Gość tygrysbengalski
To powyżej to oczywiście podszyw

Gość mania ściągania
co prawda to prawda, nuda tutaj

Ja nie pamiętam tematu o "pudelku, którego porwał jaszcząb" czy jakos tak ale kilka razy słyszałam o nim. To musi oznaczać że ten temat był załozony ponad 2 lata temu!!!

Gość gffdgsdf
kryzys nawet dopadł kafe ;o :D

Gość inzynier serwisowy//zablok
Wiecie co ja od was musze odejść. Tu jest szlam wodorotsty i 10m mułu ... Psychika mi siądzie przy was. I tak już klne jak szefw

Temat o pudelku został usunięty gdzieś około 3-4 lat temu. Miałam go w ulubionych. Szkoda... Bosz... właśnie zdałam sobie sprawę ile lat już tutaj sidzę o.O

Gość powiało kulturą
tez sie zastanawiam dlaczego same glupie tematy są na topie, glupie albo miliony powtórek typu :czy jestem w ciązy, czy podoba wam sie ta dziewczyna, co o tym myslicie i cytat z rozmowy z chlopakiem , albo te diety, staraczki itp moderatorzy powinni zrobic porzadek z kupami, dupami , prawikami i innymi zboczeńcami. nie ma co poczytac i przewaznie nie ma z kim pogadac. bo zaraz bedzie kupa.

Nom... siedzę tutaj już dobrych parę lat i naprawdę kiedyś było ciekawiej. Nie twierdzę, że nie było w ogóle żadnych głupków, ale teraz jest ich tu za dużo. Dobrym tematom ciężko jest się przebić.