Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbnnytd

mój mąż właśnie wrócił pijany i zrzygał się na łóżko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bbnnytd
nie powiedziałabym że ma ze mną źle

A ja Tobie wierzę.Wierze dlatego,że miałam takiego ojca.Matka też klęła na czym świat stoi i prała.Wszystko było ok,do nastepnego razu.I tak w kółko...Męża mam dzieki Bogu spokojnego.

Gość bbnnytd
teraz w ogóle go nie ma, powiedział żebym wiedziała że nie chce mu się siedzieć z własną żoną i ucieka z domu.

Gość Wydumane historie!
Gdyby tak faktycznie było jak piszesz, nie miałabyś czasu ani zdrowia do pisania ! Nie masz co robić to pierdolisz trzy po trzy! Nie interesują mnie idiotyczne wpisy - fantazje! Czytam madre posty, nir zmyślone!

Gość vipirella
up

Gość bbnnytd
Nienawidze go za to co zrobił !!!~!!!!!!. Dziś wziął moja corkę i poszedł z nią do klugu go-go. Nienawidze go za to !!!

Gość bbnnytd
Kiedy wrócil do domu zalany moja mala córeczka trzymala butelke od mleka a w środku było troche piwa JAK GO ZOBACZE TO GO KU**A ZABIJE MAKLER !!!

Gość gość
Nie wiesz, co sie robi? Jak wraca nawalony od kolegów, to wciśnij mu w tyłek wysmarowaną czymś białym od šrodka prezerwatywę, tak żeby trochę wystawała. Od razu mu sie kolegów odechce :D

Gość DonKondon
Trochę przykre ale Zg****ibym cię wiesz ;) napisz 505197868

Gość bbnnytd
Dziękuje za rady ale pewnie to mu nie zrobi róznicy... Dziś zawinął sie w prześciradło (kupiłam nowe ) I wlazł w nim pod łóżko i cały obrzygany spał Nie wiem co robić

Gość bbnnytd
Powiedział mi w niedzielę,że też powinnam pracować i kupił mi 3 opakowania prezerwatyw i chciał mnie zawieźć na zakręt . Chyba wyjadę

Gość bbnnytd
Bardzo śmieszne DonKondon

Gość bbnnytd
W nocy jak spałam z córcią obudził mnie i zapytal się czy fajny wibrator i uderzy ł mnie rurą od odkuszaczą mam guza na biodrze. Przepraszam pewnie pojade do szpitala, a córkę zostawie u rodziców. Nie bedzie mnie pewnie trochę. Mam nadzieje że to nic strasznego.

Gość gość
możesz modlić się za niego i za waszą rodzinę. znam ten bóle i te upokorzenia modlitwa jest jedyną deską ratunku. W wolnych chwilach wchodzę na www.elastyczna.pl bo tam jest normalność. Gorąco polecam.

Gość bbnnytd
Witajcie ! Właśnie wzięłam z nim rozwód nadal mam tego guza po odkurzaczu ale jest dobrze Przynajmniej wibrator mi po nim zostal

Gość gość
Z*********j szmato po ścierę, od tego jesteś. Przy mnie za pierwsze pyskowanie miałabyś taką przekopkę że byś k***o nie wiedziała gdzie góra a gdzie dół. Panowie, bijcie swoje suki, n*******lajcie profilaktycznie to wtedy jako tako daje się żyć

Gość bbnnytd
Nienawidze go!!Wczoraj tlukl sie pod domem i powiedzial ,zebym otworzyla drzwi bo jak nie to wywarzy.Ja mu oznajmilam,by sie p******il to z kopa wylamal drzwi,a ja ze stalam w ganku to drzwi polecialy na mnie i wybily mi dwie jedynki .Podszedl kucnal nademna i nasral mi do buzi ,ja prawie zemdlalam jak poczulan ten smrod o jezu.Poszedl po dziecko zabral ja i polecial do meksyku pierwszym lotem.Jestem zalamana i do tego bez tych zebow wygladam jak zul.Co mam robic chyba sie potne przez ta kanalie zarzygana.

Gość bbnnytd
A najgorsze jest to,ze od roku przychodzi co noc przez okno i g***** mnie i dusi na oczach corki.Jak raz chcialam zadzwonic na policje to od wyrwal telefon ze sciany(mam stacjonarny) i zawinal mi kabel od telefonu wokol szyi i podpial do budy dla psa.Musialam szczekac i wachac mu nogi i jesc karme dla psa koszmar zylam tak 2 miesiace w budzie dla psa ,policja raz przyjechala a ja zaczelam szczekac i mysleli ze zwariowalam i odjechali.Masakra nienawidze tego gnoja

Gość bbnnytd
Teraz wykupilam bilet do wietnamu i mam nadzieje ze mnie tam ten gnoj nie znajdzie.On lezy bo go zaatakowalam rura od odkurzacza jak probowal przypiac mnie do budy dla psa jak spalam nienawidze tej p*****ly

Gość gość
Typowy przykład polskiej patologii na wakacjach. Na szczęście za tydzień początek nowego roku szkolnego.

Gość bbnnytd
Pff rok szkolny,ja jade z moja cora mszczuja(tak,moja corka nazywa sie mszczuja,maz mi grozil,ze jak ja tak nie nazwe to mnie zg***** odkurzaczem) do wietnamu .Wie ktos jaki tam jest system przedszkolny??Narazie bende pracowac tam jako luksusowa prostytutka a potem sie zobaczy.Lot mam jutro,pomoze ktos ??

Gość bbnnytd
Lece zaraz do wietnamu caluski.Mam nadzieje ze tam usuna mi guza po odkurzaczu.

Gość Srandaamanda
Jestes w wietnamie juz?

Gość gość
dobrze ze nie mam męż :D jeszcze by mnie leżącą teraz na łóżku obrzygał

Gość bbnnytd
Ta kanalia znalazla mnie nawet w wietnamie!Przyszedl ,ja stalam tylem do niego to zamachnal sie i wsadzil mi rure od odkurzacza gleboko w d**e!!Boze myslalam,ze odejde z tego swiata!Wlaczyl odkurzacz i zobaczylam ciemnosc,obudzilam sie w szpitalu,jego nie bylo.Jak wyjde ze szpitala to chyba go powiesse,a do tego zwieracz mam jak wiadro!Nienawidze go!!!