Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAZNE PYTANIE 89o09

PRESTIŻ dla kobiety to mieć...

Polecane posty

Gość WAZNE PYTANIE 89o09

dla takiej 20-25 latki to mieć młodszego od siebie faceta, powiedzmy tak 3-4 lata czy dużo starszego od siebie gdzieś w granicach 10-16 lat?? Jak myślicie?

Gość fteghrthyr5
mlodszego? prestiz? raczej obciach a starszy 16 lat to tez obciach najlepszy taki 5 lat starszy o dobrej pozycji zawodowej

Gość kirkor
Mieć starszego, to oczywiste, ale już taką 40 interesują młodsze sex zabawki :)

W tym wieku młodszego bym nie chciała...a 16lat to chyba lekka przesada i w tym wypadku prestiż dotyczy faceta, a nie kobiety;-) o niej z góry myśli się, że poleciała na pieniądze.

Gość deszczowa kraina
uogólnienie straszne ...na to nie ma reguły i co to wspólnego ma z prestiżem ? chyba że tylko o zasobnośc portfela chodzi

Gość WAZNE PYTANIE 89o09
Chodzi o to, że o koleżanki zazdroszczą bo poleciał na mnie młodszy czyli jestem lepsza od tych małych cizi czy ooo kolezanki zazdroszczą bo mam starszego, dojrzałego faceta, doświadczonego itd. :)

Gość zalezy od wieku
jak kobieta mloda to rzeczywiscie obciach miec mlodszego, ale jak juz zaczyna czuc swoj wiek to bedzie prestiz ze mlodsze ciacho wybralo wlasnie ja jesli chodzi o straszego, to zalezy co on soba reprezentuje, nieraz zajebisty 40 latek (lider jednego zespolu rockowego, nie lubie straszych ale ten jest nieziemski !) jest o niebo fajniejszy od zapyzialego i tepego 20 latka, czy moze nawet ladnego ale nijakiego

nooo pytanie strasznie wazne :) tylko w dalszym ciagu jakos nie rozumiem chcesz zeby ci kolezanki zazdroscily czy nie ? i w ogole po co maja ci zazdroscic i czego mezczyzny ????? i o jakim prestizu ty dziecko mowisz?. kobieta przedewszystkim powinna byc inteligentna kobieca , niezalezna a z mezczyzna to najlepiej byc z takim ktorego sie bardzo kocha a nie bo kolezanki zazdroszcza lub nie co za durnowata mlodziez w dzisiejszych czasach, rece opadaja