Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddsfdsfdfdssfd

Kiedy miałam niedowagę marzyła mi siępełna figura.

Polecane posty

Gość fddsfdsfdfdssfd

Teraz, kiedy ważę już normalnie, ale zebrało mi siętrochę "tu i ówdzie" marzę o byciu szczuplejszą. Myślę, że to chyba za sprawąmojego byłego, który "lubił bardzo chude" (ale jak siępoznaliśmy wyglądałam tak jak teraz i o tym nie wiedziałam) Eh, teraz ja zazdroszczę szczupłym http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/7966f8959a12f1b34efe4fcb9c1c66b7c6936407

Gość kfqope
Mi teżsięmarzyła taka figura, zaczęłam ćwiczyć, mniej jeść, schudłam... i wyglądałam źle (nie wiem, czy to grube kości czy co). Niestety nie każdy może miećtakąfigurę:( A Ty jak wyglądałaś, ok?

Gość SZYBKO!!!!!!!!!!111111111
jak ci się udało przytyć?

Gość angelinka92
a mi ciągle marzy się pełna figura :(

Gość deszczowa kraina
a mi się zdrowie marzy :) szlag z figurą każdy inną ma :D

Gość fddsfdsfdfdssfd
Chyba po prostu zwolnił mi metabolizm, albo przytyłam z wiekiem (mam 21 lat)... Oczywiście nie podobałam sięsobie będąc chuda, ale teraz oglądając zdjęcia chciałabym tak wyglądać. Niestety jestem niska, więc modelkąnigdy nie będęjak dziewczyna ze zdjęcia ;) ale trudno

Gość fddsfdsfdfdssfd
Co jest z tą spacją? Czy tylko u mnie tak siędzieje? Sprawdzam post przed wysłaniem, wszędzie sąspacje, a potem nagle nie ma (po wysłaniu) :O

Gość reer5565656
a jaki masz wzrost i wagę?

Gość fddsfdsfdfdssfd
47 kg a wzrostu i jakieś 158 cm wzrostu (dawno nie byłam mierzona a mi samej pomiar wychodzi różny, 157-160 :) ). Chciałabym mieć175 ale na to akurat wpływu nie mam

Gość fddsfdsfdfdssfd
47 kg a wzrostu jakieś 158 cm (dawno nie byłam mierzona a mi samej pomiar wychodzi różny, 157-160 :) ). Chciałabym mieć175 ale na to akurat wpływu nie mam

Gość fdytru
ja mam 160cm waże 44 kg nie do waga ale tak cholernie pragne byc 'grubsza' ale nic nie dziala :

Gość szukam szukam szukam
ja mam 175 u uwierz mi nie chciałabyś mieć tyle wzrostu :) Może nie mam pełnej figury, chociaż nie wiem co to oznacza za bardzo :] To jednak wolałabym być mniejsza i zakładać szpile bez wrażenia że mam 2 m :)

Gość fddsfdsfdfdssfd
fdytru, tu zupełnie jak ja jeszcze pół roku temu :) Ile masz lat? szukam szukam - No, to przynajniej 170 :D Albo nawet 165... Ale niestety :( Pełna figura czyli, hmm... na pewno duże piersi, duże wcięcie w talii i większe biodra/tyłek (ale bez przesady oczywiście), masywniejsze nogi. Taka bardzo kobieca. Wczoraj ktośtu wstawił zdjęcie takiej chudej brunetki - mimo, że jestem hetero to podobała mi sięBARDZO i przestałam siędziwić, czemu mój były lubił chude :(

Gość prawiki mają szanse
szczupłe dziewczyny wygladają fajnie i zgrabnie w ubraniu , ale jak sie rozbiorą to jest dużo gorzej .

Gość prawictwo pospolite121
dokładnie tak ..

Gość fddsfdsfdfdssfd
Mojemu byłemu by się spodobała

Gość trdstdfr
haha chyba na odwrót :D jak sie robierze grubas to cycki na podlodze a brzuch na stopach

ta figura ktora podała autorka nie jest najgorsza . Jest całkiem niezła ( chocby dlatego ze nie jest otyłą ) , ale na pewno do ideału jednak sporo brakuje - zwłaszcza ze nie ma kształtów kobiecych .

kobieta musi być szczupła i jednoczesnie okrągła , a nie tylko szczupła jak Gałąź na drzewie