Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaborca

moja dziewczyna chce sama wyjechać

Polecane posty

Gość zaborca

na 2 tyg do zakopca oznajmiłem jej, że ja sie nie zgadzam to mi zrobiła awanturę, nie chcę żeby między nami było le i nie wiem co mam zrobić, raz mnie zdradziła, ale jej wybaczyłem bo ja kocham, nie chcę znów tego przeżywać, co mam zrobić?

Gość deszczowa kraina
jechać z nia :)

Gość zaborca
w tym czasie nie mogę

Gość eterwer3423423423
http://czasprzebudzenia.wordpress.com/2012/06/05/polska-na-podsluchu-system-echelon-w-polsce/ Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234adsad

Gość zaborca
Ja mogę podsłuchiwać echelona nie o tym jest temat:)

Jesli nie akceptujesz tego to wytłumacz jej dokladnie jakie masz obawy i ustalcie jakis kompromis:)albo poważnie traktuje Was zwiazek albo jeszcze do tego nie dojrzala