Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynkaaaaa

brunetki konta blondynki do facetów

Polecane posty

Gość przymulony ten dzien
ewidentnie brunetki :) blondynki są jakieś takie bez wyrazu

Gość czary__________________
taylor swift jest akurat ładna blondyneczka, ale takich niestey mało, wole brunetki.

Gość A którzy?
A zdjęcia wybrałas celowo? Bo akurat brunetki maja podobny typ urody, a blondynki ze zdjęć sa brzydkie.

Gość blondynkaaaaa
staralam sie wybrać ładne brunetki i ladne blondynki :P jak macie inne typy to wklejcie :)

Gość przymulony ten dzien
brunetki są bardziej ogniste...podobno :)

Gość samotny reumatyk
blondynki to smutne wyblakłe cizie :D

Gość szatynka90
Szatyneczki są uroczeeee! :D

Gość otulony_wilkami
te z większym biustem :)

Gość szantyka90
90 w moim pseudo to moja waga :classic_cool:

Gość Pan B z T
Malo jest urodziwych blondynek, zwykle to stelenione, wulgarne a'la Barbie :-o Brunetki są bardziej wyraziste.

Gość mannazniebios
Sorry, ale niektóre z tych ,,brunetek'' to szatynki :/

Gość blondynkaaaaa
ktore niby ?

Gość FIKOŁAJ
blondynkooo- sztynki mają czarne włosyy !!!

Gość założyła temat ...
typowa blondynka :D

Gość blondynkaaaaa
chodzi mi o wybór miedzy ladna blondynka a ladna brunetka wiec sugerujcie sie zdjeciami bo na podstawie codziennych obserwacji mozecie byc mniej obiektywni znajac np ladna brunetke i brzydka blondynke czy odwrotnie lub ktoras bardziej lubicie .itdd

Gość blondynkaaaaa
no to przeciez mają czarne wlosy jedynie adriana lima ma lekko jasniejsze,nie czepiajacie sie szczegółow:D

Gość zryty beret mam ale nie ja sam
Noo widać że blondynka, widać. Codzienna obserwacja jest mniej obiektywna hahahahah dawać nocnik bo leje po majtorach :D Wybierajcie miedzy ładana blodnynka a ładna sztynka nożżż kurrrr :D

Kolejna dyskusja bez dna.....uważam,że nie można jednoznacznie określić czy blondynki czy brunetki są lepsze czyt.ładniejsze itd., bo po pierwsze- jest wiele kobiet o całkiem innym odcieniu włosów niż blond i czerń (czy to ma oznaczać,że są gorsze?!),a po drugie to wszystko zależy od całokształtu danej dziewczyny. Aparycje ocenia sie, patrząc nie tylko na kolor włosów,ale ich długość,zdrowy połysk,plus na rysy twarzy,uśmiech, budowę ciała itd. Bo zawsze znajdzie sie brunetka ładniejsza od blondynki i blondynka bijąca na głowe brunetke.

Gość blondynkaaaaa
no a co w tym widzisz nie logicznego ? :)

Gość blondynkaaaaa
załozylam temat ze zdjeciami wiec chce zeby na podstawie tych zdjec ocenianio , gdybym zadala pytanie bez fotek wtedy moglibyscie wybierac na podstawie waszych realnych codziennych obserwacji jeszcze cos ?:D

Gość ehhhhw
ja pierdole znowu to.samo.... autorko.naucz sie dowartosciowywac w inny sposob.... to ze sama masz ciemne wlosy nie znaczy ze bedziesz sie facetom podobac.... prawdziwy facet lubi wszystkie kobiety bo co to za gej ktory wybiera sobie kobiety wg koloru.wlosow? jak kolo faceta zakreci sie ladna zgrabna kobieta to kazdy zdrowy facet mialby ochote ja obalic jak student kebaba... btw ta druga brunetka wyglada jak kurwa:D

Gość blondynkaaaaa
jestem blondynka;) wiem ze to nie ma wiekszego znaczenia tak chcialam zobaczyc co faceci napisza :D

Gość ehhhhw
umknal mi twoj nick ale to.nie zmienia sensu zdania... dajesz do porownania 4 kobiety widzisz w tym jakis sens? daj do porownania tak z 4 miliony to pogadamy

Gość ehhhhw
piekna kobieta jest piekna zewnetrznie dzieki twarzy a nie kolorze wlosow... sa blondynki i brunetki ktore pieknie wygladaja bez makijazu. blondynki bardziej osobliwie bo maja wtedy taka zimna twarz a to wielu osobom sie podoba. niektore jak kim kardiashan czy jak to.sie pisze nie ma juz tyle szczescia i wszyscy sie nia podniecaja jak sie pokazuje taka zrobiona ale niestety bez makijazu wyglada wrecz okrutnie i pomyslec.ze kiedys mi sie podobala:o