Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gracjanna

ubranka dla dziewczynki 0-6m

Polecane posty

Gość kasta46
interesowałby mnie tylko kombinezon na zime.... jesli jest taka możliwość prosze napisać

Gość Gracjanna
jesli nikt nie kupi zestawu to chetnie sprzedam sam kombinezon...prosze obserwowac aukcje....

Gość kasta46
yhy a za ile sprzedałaby pani taki zestaw bez licytacji?

Gość Gracjanna
pytania tego typu prosze kierowac na maila z aukcji...czyli pytanie do sprzedającego...

Gość kjdfkda
100% ze wiecej jak jedna osoba nikt wiecej nie bedzie licytowal :)

Gość Gracjanna
nawet jeśli to nic nie szkodzi...ważne że przestaną zalegać mi w szafie

Gość wstyddddd
wstyd byłoby mi takie szmaty na aukcji wystawić....nawet za darmo bym nie miała tupetu komuś je oddać....kilka szmat...a baba myśli że zarobi...buahahahahahaha

Gość i7y7ttrtr
wstyydd" nie przesadzaj, jestes niepowazny, ty niemowlaka w same markowe orginaly ubieraz?? juz to widze

Gość wstyddddd
gdyby było to coś warte ktoś by zalicytował.... a to syf jakich mało......a cena wyjściowa to troche przesada

Gość Gracjanna
do wstyddd jesli cie nie interesuje aukcja to poprostu na nia nie wchodz,...i nie krytykuj

Gość kasta46
jesli nikt nie bedzie licytowal to ja chetnie zalicytuje ze wzgledu na sam kombinezon bo w sklepie nowy kosztuje ponad 100zł.a reszta sie przyda...wiec szczerze licze ze nikt nie bedzie licytował. i nie wazam ze cena jest za caly zestaw wygórowana....wiecie ile takie ubrania kosztują? A NA TEJ AUKCJI NIE MA JAKIŚ SAMYCH SPIOCHÓW BODÓW CZY KAFTANIKÓW KTÓRE KUPIC MOZNA ZA MNIEJSZE PIENIADZE. SWETERKI SPIWORKI KOMBINEZONY SĄ KOSZTOWNE.ja mam wiele ubran dlatego nie jestem zainteresowana aż tak bardzo ale osoba o nicku wstydddd troche przesadza....jesli ja stac to niech kupuje nowe markowe ciuchy...wiele osob nie moze sobie na to pozwolic. sama wszytsko dla corki kupowalam na aukcjach i ciuchlandach mimo ze nie powodzi mi sie najgorzej ale uwazam ze nie warto kupowac dla tak malego dziecka nowych ubrac na chwile

Ubrana całkiem ok wg mnie nie zniszczone bardzo chętnie bym kupiła gdyby nie jeden feler które posiadają WSZEM MI WOBEC WYSTĘPUJĄCY KOLOR RÓŻOWY

Gość Evik...
racja ten różowy...ale chodząc po sklepach w smie głównie króluje ten kolor dla dziewczynek niestety

Gość Gracjanna
no tak ten różowy. ja również nie bylam zadowolona z tego koloru jednak rodzina ktora dawala nam prezenty rozne wychodzila z zalozenia im bardzoej rozowe tym lepsze:)

ładne ubranka....jednak mam chłopca....a siostra nie zna jeszcze płci...ale ładne...

Gość maka paka :)
hahahah autorka temtu, każe pytania odnośnie ceny każe zadawać do sprzedawcy na allegro, a pisze ze chce zeby jej ubrania nie zalegaly w szafie :-o toooo do cholery co, twoje łachy Ci mąż wystawił i zarządza ceną czy jak mam to rozmumieć ? chyba ze masz rozdwojenie jaźni.

Gość Gracjanna
hmm co do ceny to napisałam żeby pisac na allegro ze względu na to że częściej tam zaglądam niż tutaj....jednak dla niektorych to widocznie problem. poza tym nie kazdy chce dogadywac sie na forum a woli indywidualnie. nie widze nic w tym zlego. jakoś koleżance ktora była zainteresowana cena zestawu bez licytacji nie przeszkadzalo napisac do mnie na maila. zadała pytanie i uzyskała odpowiedz... jednak jesli kogos to jeszcze interesuje to prosze pytać

Gość kasta46
nikt nie licytuje to moze jednak sprzedać moglabys mi ten kombinezon:)

Gość Gracjanna
UP

Gość kasta46
ja nadal chce tylko kombinezon:)

Gość gerda888
ile za całość bez licytacji:)

Gość Gracjanna
jeśli chodzi o cene która by mnie zadowoliła to myślę że 80zł jest odpowiednia kwotą

Gość Gracjanna
up