Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerber fox

on marzy o mnie.a jeszcze nie widzial mnie.

Polecane posty

Gość gerber fox

czemu tak pisze czy on mysli ze ja sie nabiroe na jego slowka,szczerze to ja juz nie wiem jak postepowac z nim

Gość A jaktooo
cie nie widział??? Pisze do obcej ze marzy?

Gość gerber fox
widzial tylko zdjecie.a juz mi napisall ze marzy.

to teraz czas na handy...pogadaj z nim

Gość gerber fox
zazmierzam z nim porozmawiac dzisiaj,pisal mi kiedys ze spotal sie kiedy z kims ale byla za bardzo cnotliwa.moze gogusiowi chodzi o lozko i mysli ze mnie kupi takim tekstami.

a co tobie chodzi? jakie ta twoje oczekiwania?

Gość gerber fox
moje oczekiwania to ...poznac kogos kto bedzie przyjacielem.kochankiem ,docelowo mezem.napewmnoe nie kochankiem tylko, powiedzialm mu ze nie od razu krakow zbudowano,ciekawe czy zrozumial

Gość gerber fox
to ze bajeruje to ja wiem,

Gość A jaktooo
Może ma żonę ?

to moze powiedz mu dokladnie to samo co tu napisalas nim wyjezdzac z tym krakowem... facetowi trzeba powiedziec: wyrzuc smieci! potem trzeba kazac mu na glos powtorzyc polecenie, zapytac go czy zrozumial polecenie nastepnie wskazac ten kosz ze smieciami a po 5 min sprawdzic czy pusty kosz stoi na swoim miejscu ale jak mu zaczniesz wywijac rzesami i przewracac oczami to sie nie domysli ze to o kosz chodzilo.....bedzie pewien ze masz ochote na sex

Gość gerber fox
z tego co mi pisal to nie ma.jest sam.ale kto to wie.

Gość Mac jestes plytki
Co za debil :O W necie spora czesc facetow to niedojdy emocjonalne albo ruchacze.

Gość gerber fox
do fev mas zracje do nich trzeba mowic duzymi literami.,ja mu napisalam ze nie ide do loazka z nowo poznanym.pewnie myslei ze mnie zbajeruje takimi testami ze podobam mu sie .itp.napisalam ze najpierw sie spotkajmy

Gość bolko
Zauważyłem, że ostatnio jakiś taki syndrom wirtualnej miłości powstał Ale zwłaszcza u kobiet. Wydaje im się, że poznając faceta przez internet, rozmawiając z nim na jakimś czacie czy przez maile, poznają tego faceta na tyle, że zakochują się w nim. A przecież to tak łatwo nie jest, facet może pisać tak naprawdę jakieś wyuczone teksty, które kobiety chcą usłyszeć. Miłość może zacząć się tak naprawdę dopiero po spotkaniu w realu, bez niego to zakochujemy się w wyobrażeniu na temat faceta. Ciekawie o tym piszą tutaj: http://www.mydwoje.pl/cyberromans-jak-uniknac-cyber-oszustow