Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migusinska

14 cm szpilki

Polecane posty

Gość migusinska

kobitki, chadzacie na co dzień w takich? czy bardziej zakładacie je na wyjścia, wesela..? faceci, jak reagujecie na kobietę, która przed wami chodzi w takich butach? czy dla was są wysokie? wiem, błahe w sumie pytanie i mało oryginalne :)

nie mam takich szpilek w ogóle! na codzień chodzę w butach na obcasie, okolo 8 cm, podobnie na imprezy

Gość pomarańczlala
@fiku, jasne, że są...

Gość mam jedne takie ok. 10-12cm
chodze tylko od swieta:p

Gość tak mijednek
ja chodze bo jestem mala ;> pracuje w urzedzie i mam kancelarie i zawsze w pracy jestem na- 10-16 cm szpilkach, najczesciej wlanie 14 :) mozna sie przyzwyczaic

Gość migusinska
dla mnie buty 8-9 cm to nie szpilki...

dla mnei buty 14 cm nei sa do chodzenia, a ja duzo chodze pieszo, na imprezie tańczę a nei siedzę itp. wazny jest dla mnei komfort, stąd wybieram umiarkowany obcas :)

Na chwilę obecną najwyższe buty jakie mam to botki 13 cm (z platformą), ale na codzień to ok 10 cm, na zmianę z płaskimi :) Nie ma kompromisu

Gość migusinska
wiadomo fiku, że najwygodniejsze są trampki. sama w nich pomykam przez 80% :) ale będę mieć studniówkę niedługo. dla mnie wiec na tego typu wyjścia są idealne.

załóż takie buty na wejście i weź drugie wygodne na umiarkowanym obcasie, po około godiznie ściągniesz 14 cm szpilki

Gość tak mijednek
fakt14 cm pomykac caly dzien to ciezo...ja nosze je tylko dlatego ze raczej mam siedzacy tryb pracy, jak juz ide to z pokoju do pokoju :D gdybym duzo chodzilo to mysle ze 8 cm i dalabym rade :)

Gość migusinska
fiku, masz racje. niektóre koleżanki na swoich studniówkach zmieniały szpilki na baleriny. ale jak dla mnie to przesada... studniówka kojarzy mi się jednak z elegancją. więc powinny obcasy być, nawet te niższe. belle, a ja często w nich chadzasz? na zakupy nawet też?

Gość tak mijednek
na studniowce mialam na wejsce 12 cm a pozniej baleriny ;) reszta tanczyla pozniej boso :)

Gość tak mijednek
studniowka z elegancja? w sumie teraz tak...ja mialam studniowke ktora odbyla sie z sali gimnastycznej, ale faktycznie jesli masz w eleganckim miejscu to zmien na buty na jakimkolwiek obcasie byle bys sie w nich dobrze czula

i koniecznie wypróbuj buty przed studniówką, chodząc do domu, wychodząc w nich do sklepu itp. żeby je trochę rozchodzić i sie przyzwyczaić :)

Nie posiadam takich:D Za bardzo cenię wygodę, najwyższe chyba jakie mam to 8 czy 9 cm:P A na studniówce zmieniłam na pantofelki (bo baleriny faktycznie paskudne dla mnie są).

Gość migusinska
no wiesz.. studniowkę mam w Sheratonie :D wiec komicznie wyglądałoby gdybym załozyła balerinki. teraz pomykam w domku w nich :) wygodne