Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dopiero 21 lat...

niespodziewana ciąża i jego reakcja... a ja chcę usunąć

Polecane posty

wiecie co... zaczął się śmiać. Planować, przystulać mnie, że wszystko będzie dobrze. Moja pierwsza myśl to usunięcie. Nawet nu tego nie powiedziałam bo chyba by mnie zatłukł nie wiem jak z tego wybrnę gdybym wiedziała że on się ucieszy to wogóle bym mu nie mówiła

najgorzej szkoda mi studiów- budownictwo tyle męki... ehhh

Gość nie trzeba było się pruć
:D:D:D

Gość to Ty decydujesz
nie on. Ty bedziesz w ciazy, bedziesz rodzic, a potem na Ciebie spadlaby cala opieka, bo polscy chlopcy nie potrafia byc ojcami. Wiec jezeli nie chcesz dziecka, nie przywoluj go na swiat. Szkoda wtedy i matki i ojca. Jemu sie moze odwidziec, przestanie sie cieszyc ojcostwem i odejdzie, jak jest w podobnym wieku jak Ty bedzie jeszcze chcial poszalec, a Ty bedziesz musiala przejac wszystkie obowiazki. Dziecko powinno byc chciane i oczekiwane, nie przypadkowe, zeby potem czulo ze jest balastem dla rodzicow. Przemysl swoja decyzje bardzo solidnie, ale to Ty decydujesz.

tylko ja nie mam kasy on musiałby mi dać...

Gość ale czemu tak piszesz
co to znaczy, że szkoda Ci studiów? Przecież jest wiele dziewczyn, które mimo ciąży kończą studia.

Gość poczytaj na stronie
sisterzeus.com, tam jest napisane co zrobic samodzielnie. Jezeli jest odpowiednio wczesnie, mozesz poradzic sobie naturalnymi metodami. Kobiety uprawiajace seks powinny koniecznie wiedziec takie rzeczy.

Gość autorka nie chce dziecka
i nikomu nie musi sie z tego tlumaczyc.

Gość pomarańczlala
Może na razie wystarczą środki wczesnoporonne. Kasę pożycz od koleżanek, rodziców, siostry. Bliscy zrozumieją. Chłopaka rzuć, bo to skurwiel, który najchętniej by Cię niańczącą bachora widział.

Gość Koślawiec
o cie chooj co za temat wypierdalaj

Gość pomarańczlala
"co to znaczy, że szkoda Ci studiów?" Nie jestem pewna, ale to chyba znaczy, że szkoda jej studiów.

Gość jest taka strona
womenonweb.org gdzie jest po polsku, ta organizacja wspiera kobiety z krajow, gdzie sa dyskryminowane, mozesz stamtad zamowic leki.

Gość jest taka strona
"Nie jestem pewna, ale to chyba znaczy, że szkoda jej studiów." :D obawiam sie, ze interlokutor(ka) i tak nie pojmie.

Gość ale czemu tak piszesz
dziękuję za wytłumaczenie :P:P:P mam nadzieję że autorka zrozumie o co pytam :P bo u Was widzę ciężko z tym :P