Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafdafdasf

W Niemczech, UK telewizory polskiej marki Mata sprzedają się jak swieże bułeczki

Polecane posty

Gość dafdafdasf

A w Polsce gdy oglądasz taki TV w sklepie, jesteś wytykany palcami. Dziwna sprawa.

Gość dafdafdasf
Manta oczywiście :O

Gość embryon
w Polsce sprzęt firmy Manta praktycznie nie jest osiągalny a odtwarzacze DVD to jest wyższa półka , w Polsce zawsze byli dobrzy fachowcy od elektroniki , być może nie wszyscy o tym wiedzą kto zbudował laser i niebieską LED

Gość kierowca bombowca
To nie polski sprzet gamoniu, poska nie ma nic swojego juz

Gość embryon
nasza, nasza, póki co nasza panie kierowco bombowca, kilka lat temu grupa polskich elektroników się skrzyknęła i zaczęli wymyślać i produkować cuda na kiju, zaczęli od odtwarzaczy DVD odtwarzającymi pliki MPEG-4 , to była absolutna nowość na rynku europejskim , tu są http://www.manta-sklep.pl/

Gość kiedys kupiłem głośniczki
Manta do kompa to się zapaliły i malo pożaru nie było. zrobiłem fotki, wysłałem im i nawet słowa nie napisali juz nie mówie o zwrocie towaru. gówniana firma. nigdy więcej

Gość śp. Rysiu z Klanu
bo w uk jest duzo murzynstwa i arabstwa ktoremu mozna takie "buleczki" za pol ceny wciskac

Gość kierowca bombowca
widziałeś kieś to w środku? polskie to było diora, unimor, unitra kretynie, w tym w środku jest gotowa płytka made in china, obudowa made in china, napęd made in china, to wszystko idzie w paczuszkach do nas, u nas to skręcają śrubkami do kupy i jest niby polskie, jak sie nie znasz to nie pierdziel glupot

Gość jużmiałamsprzety
już miałam rzeczy od manty i jak bym miała mieć tv od manty to wolałabym nie miec wogóle

Fakt LCD Manta sprzedają się za granicą, nie jest to produkt polski, ani też sprzęt z unikalną technologią, sądzę że jest zwyczajnie tani ot i cała tajemnica.

Gość ewetwetwt
nie poierdolcie na pniu w k to sie sprzedaja 66 calowe tv samsunga led 3d tv woem bo mam sklep w elektronika i tygodniowo kolo 80 sprzedajemy tsakich a jeden kolo 1200 funtow kosztuje

Gość embryon
Szanowny Panie kierowca bombowca wyzywasz mnie od gamoni i kretynów bezpodstawnie , do mnie na warsztat co chwilę trafiają różnej maści i technologii telewizory i napędy DVD , oczywiście że prawie 100 procent sprzętu pochodzi z Chin, ponieważ tam nadal jest bardzo tania siła robocza ale patrząc na aplikacje i na schematy muszę przyznać, że obecnie wyroby firmy Manta są przodujące, czyli nawet kondensatory elektrolityczne są wyższej półki , czyli ta firma nie oszukuje klienta a porównując firmę Sony , klient płaci tylko za markę ale nie wie o tym, co tam Sony do środka wpakowała i dlaczego telewizor z częstotliwością odświeżania 100 Hz po trzech latach nadaje się do utylizacji tyle !

Gość niestety.........
kierowca bomba ci jaj.ca urwie bo już z głowe ci rozchwiała.

Gość kierowca bombowca
ebryon wiec podtrzymuje że jestes kretynem, dopiero co mówiłeś ze to polska firma, teraz juz potwierdzasz że chińska masówa, 25lat prowadze serwis elektroniki wiec ciemnoty nie wciśniesz nikomu

Gość dlrc
Niemcy jeszcze nie wiedzą jakie to badziewie. Wkrótce wrócą ze sprzętem na serwis.