Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaroniarz23

przestałem kochać narzeczoną

Polecane posty

Gość makaroniarz23

Jesteśmy ze sobą 2 lata , zaręczeni na początku zakochani po uszy ja szczególnie ,po 2 latach nie czuje tego co na początku nawet w 50 % sprawianie jej przyjemności przestało być dla mnie takie ważne częściej się kłócimy ona to widzi pyta się mnie czy jeszcze ją kocham i czy nigdy jej nie zostawiam przytakuje bo nie umiem inaczej nie wyobrażam sobie zeby jej powiedziec o moich uczuciach które się wypaliły, nie wiem co robić jestem nieszczęśliwy ale nie umie zerwać bo wiem że ją zaboli nie umiałbym , mam tkwić do końca życia w nieszczęściu ? czy próbować ratować ten związek ? nie mam z kim pogadac na takie tematy serce nic mi nie podpowiada nie wiem co robić pierwszy raz pisze na takim forum

Gość wszystko ma swoje granice
bo z ciebie baba nie facet...

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
masz dopiero 23 lata - nigdzie nie jest napisane że pierwsza dziewczyna ma być zaraz żoną, przeciez zanim jest się z kims na stałe to często ludzie zminiają partnerów, te zaręczyny widocznie były zbyt szybko. Nie ma sensu sie unieszczęśliwiać bo jak jej nie kochasz to ona to odczuje - chcesz się ożenić z kimś kogo nie kochasz? Chcesz na kilkadziesiąt lat zmarnowac jej i sobie życie gdzie może czeka na ciebie jakas prawdziwa miłość? W imię czego chcesz sobie i jej zgotowac taki los? To jest bez sensu - powiedz jej o tym co czujesz i jezeli nic już w tobie nie ma to daj jej wolnośc i sobie bo ryujnujesz wam obojgu życie - jesteście zbyt młodzi żeby być na siłę razem - nie macie ślubu, nie macie dzieci i nnych wspólnych spraw - chłopie oprzytomniej i nie rób z was męczenników