Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luliteqq

Co najdziwniejszego połknęły Wasze niemowlaki???????

Polecane posty

Mój mały się już 2 razy nażarł jedzenia dla psa z miski. Takie kulki, twarde jak cholera. Obiadu pogryźć to nie łaska, ale psie żarło pycha pycha mniam. Dosłowni na chwilę go z oka spuściłam. MA 10 MIESIĘCY. Biedny pies stał obok z bardzo głupią miną, a ten wpieprzał aż chrzęściło. Za to pies nagminnie podgryza mu chrupki kukurydziane z ręki. Wie, że ja mu nie dam i skombinował, że młody się nie połapie, że ma nagle 3/4 chrupki mniej. Wesoły autobus.

Mój najmłodszy syn nauczył psa,że wszystkie skórki z chleba są dla niego. I ciągle muszę psa gonić, bo młody je, a ten tą swoją wielką łapę kładzie mu na kolanie i czeka z wiszącym glutem na pysku (to seter, a one tak mają ;) )

Gość takajajajataka
hahahahaha jakbym słyszała opowieść o moim bracie, moi rodzice pracowali na zmiany, mama poszła na nockę a tata wracał z drugiej zmiany....i tata co prawda obmył brata, i przebrał ale całą tą pościel, prześcieradło zwinął w kłębek i zostawił, i poszedł spać a mama jak rano wróciła do domu, to myślała, że domy pomyliła, taki smród ;-) Moje dziecko nic nie połknęło ani takich numerów nie robiło:)

Gość nie mam nicka
dupa z romana od kiedy niemowlaki sa w stanie polknąc cos dziwnego? .......Chyba mleko z twojej obwisłej dziwnej piersi:d poczytaj psychologie rozwojowa tepoto kafeteryjna :D do 12 mc jest niemowle !!!!!!!!

Gość takajajajataka
Przypomniało mi się...raz połknęła taki mały bucik od lalki Poly Pocket, ale z kupką wyszło:)

Gość kiedys jmol
moja siostra jak była mała włożyła sobie tic tac do dziurki w nosie

Gość sdcfvgbhnjmk
A ty nimfomanka masz dziecko czy tylko tak sobie teoretyzujesz?

Gość Elizaq
Mamaluty2013 -a ty sobie jaja robisz prawda? Ninfomanko-nie pasuje to won

Gość sdcfvgbhnjmk
i nigdy na chwilę żadnego dzieciaka z oka nie spuściłaś?? jesteś z dzieckiem bez przerwy?? bo moje pakowały niepostrzeżenie do dzioba rozmaite rzeczy. Niby wydaje mi się, że wszystko niejadalne wyłowiłam ale pewności nie mam. wystarczy na spacerze odwrócić głowę a dziecko może połknąć kamyk. czasem wypadnie nam z kieszeni jakiś grosik i dziecko pozostawione na chwilę w pokoju może go pożreć. Zagrożeń jest mnóstwo wszędzie. Ja myślę, że dzieciaki często coś łykają- niektórzy rodzice po prostu nie są tego świadomi:D

he he nie no jaja to wy sobie robicie?jak sie ma malutkie dziecko to chowa sie wszelkie niebezpieczne przedmioty z zasiegu dziecka i wiedza o tym wszystkie dobre mamy moje drogie;) wy po prostu nie dorosłyście do tej roli

Gość bezzzzesnu
taaa ktos tu pisal ze dzieciak mial w buzi robaka, pewnie to tej laski wina ze robale wlatuja przez okno, nimfomanka nie masz dzieci na 1000%

nie musze wam tego na szczescie udowadniac;) zadne z moich dzieci nigdy nie połkneło niczego co nie było jedzeniem ,wystarczy odpowiednio przygotowac otoczenie ale komu ja to tłumacze?wy nawet jak czytam okien nie otwieracie bo za duży wiaterek,szok co wypisujecie na tym forum

Gość nanimam
Ninfomanka-wystarczy mi twój nick..:/ po za tym pewnie nawet nie wiem co twoje dziecko zjadło :D:D

Gość zdziwiona bardzo ja
jak niemowlak moze cos połknac przypadkiem?to malutkie dziecko,co wy z robicie w takim razie,ze dziecka nie pilnujecie?pzreciez to jest przerazające i moze grozic śmiercią dziecka

Gość uchroń mnie przed głupotą
oby tylko nie połknęły głupoty swojej mamy bo to byłoby wręcz śmiertelne

Gość sdcfvgbhnjmk
zdziwiła byś się nimfomanko pewnie gdybyś przeszukała pieluchy swoich "dopilnowanych" dzieci:D

Gość ło matko i córko!
to wy grzebiecie w kupach ?a fuj!

Gość jak pilnował mąż...
zauwazyłam w kupie kawałek zielonego balona.. to było tuż po urodzinach i pasją synka było przebijanie baloników. Trzeba teraz bardzo uważać, bo wszystko jak leci wkłada do buzi w sekunde. Odkurzamy prawie codziennie..

Gość kjnhbvcxzsdfghjkmn bvc
a jest taki płyn z mikroorganizmami firmy Greenland EM.Troche zajezdza octem i jablkiem ale jest spoko to tzw refresh mozna tym psyskac pokoje zeby je odswiezyc i dodawac do mycia podlog a nawet pic(tego nie probowalam) robia tez naturalne mydlo żywe z mikroorganizmami super dla alergikow.