Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość layla92

zapracowany chłopak,odległosc a miłość.. nie wiem co dalej...

Polecane posty

Gość layla92

od kilku miesiecy krece z chłopakiem,który mieszka 100km ode mnie...studiuje,pracuje i tam mieszka.. wiadome,ze sa na swiecie takie zwiazki na odleglosc..problem jednak w tym,ze on w ogole nie ma czasu nawet na rozmowe ze mna.. z jednej strony go rozumiem,bo nie dosc ze praca,w której jak twierdzi nie am ani chwili wolnego, z drugiej studia... rozmawiamy ze soba codziennie po ok 5 min,a czasami nawet mniej bo zaraz musi uciekac dalej pracowac...od czasu do czasu zadzwoni na chwilke i znowu musi wracac do obowaizkow.. ja juz nie wiem co robic...ostatnio mowilam mu,ze poswieca mi za mało czasu,ale wydaje mi sie ze zaczelam za bardzo naciskac... bardzo za nim tesknie i potrzebuje rozmowy z nim.. najgorsze w tym wszystkim jest to,ze nie chce zerwac tego wszystkiego...ciagle chce o to wszystko walczyc,ale nie wiem,czy jest w ogole sens..co mi radzicie?

Gość layla92
podnosze

Gość zsxdrctyvugbunhijm
z tego nic nie bedzie

Gość OnaZniesmaczona
Uważam, że nie powinnaś tylko Ty zabiegać o tą znajomość. Kiedy facetowi naprawdę zależy to znajdzie czas nawet przed snem żeby zadzwonić.

Coś czuję, że autorka siedzi w domu rodzinnym i jej jedynym zajęciem jest pierdzenie, bądź studiuje jakiś bzdurny kierunek i zagląda od czasu do czasu do książki i to jedyne jej zajęcie.

Zapomnij. Ja z moim chłopakiem mamy taką samą sytuację, oboje pracujemy i studiujemy. Musieliśmy razem zamieszkać żeby się w ogóle widywać, a i tak się nierzadko nawet w drzwiach nie mijamy. :)

My mieliśmy taką sytuację, 250 km, On praca + studia zaoczne, ja praca. Co 2-3 tygodnie na weekend przyjeżdżał, lub ja jechałam :) Daliśmy radę przez 4 lata :)

Gość layla92
Kevin Poniatowski: nie bądź bezczelny nicponiu, bo jestes tu po to żeby doradzic,a nie rzucać głupie uwagi.. Ty to za to widze jestes człowiek sukcesu - pierdzenie w stolek i czatowanie na kafeterii..śmiech na sali OnaZniesmaczona: jak zatem mam sie teraz zachowac..powiedziec mu wprost,ze mam tego wszystkiego dosc,bo i tak to nie ma sensu,czy dalej to ciagnac przygladajac sie dalszemu przebiegowi sytuacji? co myślicie?

Gość layla92
up