Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllklklklk

Ktoś dobry z angielskiego?;>

Polecane posty

Gość lllllklklklk

Czeeeść kochani ;) Mam ogromną prośbę. Chcę napisać krótki tekst po angielsku, bardzo zależy mi żeby był poprawnie napisany, nie google translator czy takie sprawy. :p BAAAARDZO proooszę, to nie żarty ;D " Życie mi się wali, przyjaciele niby są ale tak naprawdę ich nie ma. Staram się uśmiechać, ale jest ciężko. Gdy przychodzę do domu pokazuję prawdziwe uczucia. Nie wiem do kogo się zwrócić, co mam robić. Przepraszam za chłodną rozmowę wczoraj, nie miałam nastroju. "

Gość a ja wolę tak
Napisz najpierw Ty, my poprawimy.

My life is shitty as fucking hell, friends? - what the fuck, i got no friends. I try to smile, but it's so fucking hard, that i give up, fuck this. - dalej niech ktoś inny zadziała, natłok negatywizmów mnie przytłacza :(

Gość lllllklklklk
hahahahahahahaha my life is falling apart? my life keeps on falling apart .Every aspect of my life keeps on falling apart ? Pierwsze zdanie?

What the fuck girl?! Wake up and start living, what's wrong with your life? You are pesimistic as hell, cheer up! Why is your life so shitty? oO

Gość lllllklklklk
eeeech...

My life is falling apart, my friends they are here, but for real they arent. Im trying to smile,but its hard. When I come back to home I show real feelings. I dont know what to do. Im sorry for cold talking but I hadnt good mode yesterday.