Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eldo354

Produkty do stylizacji włosów.

Polecane posty

Gość eldo354

WItam .Pytanko DO Panów i PAń znających się na kosmetykach do stylizacji włosów.A mianowicie chodzi mi o jakiś produkt który nie zkleja włośow tak jak np. guma , a efekt widoczny jest taki że włosy sa ładnie postawione i wyglądają gęsto i puszyście .Znacie takie produkty godne polecenia .

Gość eldo412
up???

spróbuj pasty modelującej Toni&Guy, moim zdaniem świetna, lekko usztywnia włosy, ale ich nie obciąża, więc nie wyglądają na tłuste i posklejane

hm... może i ja rozszerzę swój zasób kosmetyków z tej firmy i poszukam czegoś poza szamponami, typowo do stylizacji

Gość misio koala
potwierdzam Dorka 123 mam ta paste i nie skleja wlosow, a bardzo dobrze sie ukladaja.

Gość sandraaalka
ja mam jedną zasadę, kupuje dobre kosmetyki a nie te najtansze co tylko wlosy niszczą

Gość sandraaalka
ja mam jedną zasadę, kupuje dobre kosmetyki a nie te najtansze co tylko wlosy niszczą

Gość ddoorrkka

Popieram takie podejście, w tanich kosmetykach często jest masa chemii co niekoniecznie jest dobre dla włosów, wiec lepiej trochę dopłacić i nie płakać potem, że włosy wypadają, łamią się itd. Zwłaszcza, ze nie jest to jeszcze jakiś koszmarny koszt, w końcu to nie żadne kosmetyki za parę stów.

Gość pektos

Tutaj macie wszystko - fryzomania.pl/sebastian-form-microweb-fiber-krem-elastyczny-do-stylizacji-wlosow-45ml.html Tzn. przykład produktu, który daje radę. A co z innymi? To w każdym przypadku kwestia dopasowania czegoś odpowiedniego. O ile będziecie działać z głową, to też będziecie zadowoleni. Po prostu - rozsądnie dopasujecie każdy element. 

Gość Nattiii

Mój facet używa kosmetyków Masveri. Z tego co wiem mają fajne produkty do stylizacji i pielęgnacji.