Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słotka idjotka

widzieliscie reklame tmobile z nagimi aktorami?

Polecane posty

Gość mnie się podoba
jeju, ludzie z takim podejściem właśnie wytwarzacie w dzieciach poczucie, że ciało jest czymś brzydkim, czymś czego należy się wstydzić. Stąd biorą się później wszystkie kompleksy i kochanie się tylko przy zgaszonym świetle. Ciało ludzkie jest piękne i nie nalezy się go wstydzić. A powiedzcie mi w takim razie dlaczego nie reagujecie w ten sposób na pokazywanie w reklamach nagich małych dzieci biegających z gołą pupą i reklamujących pieluszki?

Chciałem zabrać na wakacje swoja dziewczyne i jej dziecko na wakacje do rzymu ale chyba nie ma sensu. Tam tyle pomników z nagimi ciałami...

Gość musisz wpisac cos takiego
"mnie się podoba jeju, ludzie z takim podejściem właśnie wytwarzacie w dzieciach poczucie, że ciało jest czymś brzydkim, czymś czego należy się wstydzić." ­ chyba cie pogrzalo :O to ze nie paraduje swiecac golym cycem nie znaczy ze mam na jego punkcie kompleksy 🖐️ ­ i tak, draznia mnie dzieci latające z gołymi dupami 🖐️

Zrozum, że czasami lepiej obejrzec ładne, zabdane nagie ciało niż słuchac o sraczce. nie wiem jak u Was ale moja dziewczyna zabiera regularnie dziecko na basen i nie zakłada jej worka na głowe w szatni.

Gość Pastylkowa tęcza
T-Mobile stacza się po równi pochyłej :O🖐️

Gość słotka idjotka
nie ma sie co dziwic ze teraz coraz mlodsze dziewczynki chodza w bluzeczkach odslaniajacych pepek i spodniczkach o szerokosci paska do spodni, a potem placz bo 14 latka w ciazy. jak rodzice tak wychowuja to sie dziecko nie wstydzi wlasnego ciala, pokazuje pokazuje i korzysta z zainteresowania plci przeciwnej!:O

Gość musisz wpisac cos takiego
pierre dolevas na wszystko jest czas i miejsce, na basenie jest miejsce na nagosc a w reklamie gdzie paraduja w sklepie po ulicach nago - to nie miejsce

Gość słotka idjotka
ok, ja tez nie mam problemu, bo przebieram sie przy dziecku, ale zawsze w biustonoszu i majtkach, nie swiece dupa ani cyckami bo na to przyjdzie pora w jego zyciu, zeby sobie poogladal wdzieki jakiejs dziewczyny w swoim wieku.

Każdy ma swoje zdanie. Moje jest takie, ze nagośc jest naturalna i nie ma co w dziecku budzic przekonania rodem z seminarium. A jak zacznie pytac to wytłumaczyc. Lepiej samemu niz mają to zrobic starsi koledzy na podwórku. Reklama z nagościa zawsze u mnie wygra niż np. reklama tamponów

Gdyby to była chociaż reklama kremu na cellulit albo żelu pod prysznic, ale tutaj reklamują sieć, więc po co im gołe tyłki? x hehe że niby w tej sieci jest łatwo sie komunikowac z bliźnimi :D

Gość Marta;D
nie rozumiem co ma wspólnego telefon z nagimi ludzmi ;/ to jest nienormalne w telewizji i internecie i właśnie na takich reklamach ciało ludzkie jest traktowane jako produkt by zaspokoić swoje potrzeby