Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jogobella007

Imiona dla dzieci

Polecane posty

Gość bgfbgfngnhnj
dla dziewczynki: Ewa, Izabela, Ida, Halszka

Mam syna Aleksandra,pod uwagę było brane również Franek,Krystian,Adam.Dla dziewczyny myśleliśmy nad Agatą,Anną,Amelią,Anastazją,Kornelią,Natalią,Marią.

Gość nmjhgfds
prawdę mówiac wolę dac ładne i " oklepane " imie dziecku niz jakiegoś dziiwoląga:) sama mam oryginalne imie i zawsze marzyłam żeby nazywac się jakoś normalnie.

moja córka ma na imię Łucja, zdrobniale - Lusia wybierając imię brałam pod uwagę czy jest bardzo popularne (sama mam bardzo popularne i to mnie denerwuje) i jak brzmi zdrobnienie (bardzo ważne, żeby też się podobało, bo przecież tak przez długi czas będzie się mówiło na dziecko)

Gość Autorko a nie
Kalina, Alicja, Hanna, Marianna (kolejność nieprzypadkowa, wg tego, które najbardziej mi leżą) Piotr, Artur, Maciej, Cezary Imiona te wybrałam dla swojego dziecka wg tego jak brzmią osobno, z moim nazwiskiem i jak kojarzą mi się z osobami o tych imionach

Ja mam synka Filipa, a córeczka bedzie Pola, podoba mi sie jeszcze Milena, ale to jest teraz (przynajmniej u mnie) mega popularne, albo Kalina

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jak mozna dac dziecku na imie Łucja.......:o

moja 3latka ma na imie Paulinka i jest jedyna w przedszkolu ( grupie ). Pelno Maj, Julek i Wiktori, to fakt, ale jakos nigdy mi to nie przeszkadzalo. Ja mam bardzo popularne imie i w mojej klasie w podstawowce bylo 5 dziewczyn o tym imieniu:D

Kurcze mi sie podoba Lenka ale cóż nie chce aby moja córka kiedys w szkole była jedną z kilku Lenek... Dla chłopczyka bardzo podoba mi sie Kamil... I nie spotkałam jeszcze żadnego brzdąca o takm imieniu :)

Gość Heidi Klumm
moja córcia ma na imie Kinga i jest jedyna Kinga w grupie ;)

Gość Musze byc opanowana
Moja corka to Livia a syn Mieszko

Gość Musze byc opanowana
Imie Kamil bylo bardzo popularne w latach 90 :) wiem bo moj syn chodzil do klasy z 5 Kamilami i co chwile to imie sie slyszalo,tak jak teraz Bartek czy Kuba.I nie dosc ze bylo 5 Kamilow to jeszcze dwie Kamile :P

żona modna-Dawid bardzo ładne :) i wg mnie nie jest popularne w tym czasie :) co do Kamilów to racja w latach 90 bylo ich bardzo duzo :) jednak na chwile obecna nie wydaje mi sie zeby to bylo popularne imie :)

Gość kaolindra
a mnie się jakoś mało imion podoba rzygać mi się chce od wszystkich super modnych imion: maja, julia, oliwia, zuzia, maja, kacper, dawid, filip, kuba nie lubię imion brzmiących jak tona plastiku: victoria, jessica, angelika, brian itp. podobają mi się tylko polskie klasyczne imiona: adam, szymon, krzysztof, anna, zofia

Gość kaolindra
a imię Kasia uważam za bardzo ładne i ponadczasowe, pasujące do każdego wieku babcia Zuzia albo dziadek Brian brzmią wg mnie śmiesznie

Gość ddddwdfree
Jakyb, Robert dla dziewczynki Agnieszka

przy pierwszym dziecku wybieralismy między imionami: Nadia, Emilia, Eliza, jeśli chlopak to Kajetan - urodziła się Nadia :) w tej ciązy dla dziewczynki bylismy zdecydowani od praktycznie początku na Kaję, jesli chłopczyk to miał być Julian, Kostek albo Borys - będzie Kaja :)

Gość jkrwhekjh3kr
Nadia?? a Wy Ruskie?

Gość Anastazja6565263
Jeśli brat męża ma na imię Konrad to czy pasuje dac tak na imie naszemu synowi??