Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w tymm rokuu

ile dałyscie za buty zimowe dla dziecka ?

Polecane posty

Gość z lidla i nie żałuję
w lidlu za 40 zł i jesteśmy zadowoleni w tamtym roku w deichmanie z elephanten

Gość dla 14 miesiecznego dziecka
ecco za 289zł.

Gość olk
199zł dla jednego ,dla drugiego 346zł.

Serio sprawdzaja wam się kozaki za 50 zł? Są wygodne i nie przemakają? I nie marzną w nich stopy nawet przy kilkugodzinnych spacerach? W tym roku po raz pierwszy kupiłam dla syna półbuty w ccc marki walky. Po 2 tygodniach wyglądały jak po 5 dzieci, po miesiącu sie rozwaliły. Paragon oczywiście zgubiłam, więc za buty na miesiąc zapłaciłam 49 zł. Wolę już wyłożyć więcej na porządne buty i syn ma je na półtora sezonu - wychodzi dużo taniej. :o W tym roku chyba kupię bartki za 220 zł, bo ecco kosztują 399 zł, więc różnica spora.

Gość tortillla
Ja kupilam buty lasocki w ccc, skorzane za 99zl. Bardzo ladne, miekkie, jak za ta cene to swietne. Ja od lat kupuje buty tej marki i jestem bardzo zadowolona, wygodne, ladne i wytrzymale za niezla cene

Gość mam prośbęęę
Ja dałam za ciepłe zimowe butki z kożuszkiem w CCC 69,99zł dla rocznego dziecka

Ja lasockiego też kupuję, ale dla siebie :-P Od kilku lat tylko buty tej marki, skórzane, jeden rozmiar, wygodne. Nigdy się nie zawiodłam. A odpowiadajac na pytanie - dla 3 dzieci grubo ponad 600 zł :-O

Gość chichuacha bla bla
Ja nie kupuję tych drogich, bo mój duecik niszczy buty, no córka jeszcze jeszcze, ale syn masakra:p śniegowce mamy z ub, roku, dobre jeszcze, dokupię dłuższe ocieplane, ale nie na tęgi mróz, po ok 60 zł za sztukę. Odpowiem tak - mam sprawdzone sklepy na allegro i tam kupuję, nigdy nic się nie dzieje, poza tym, że co najwyżej dzieci je zedrą po wierzchu. A to już inna sprawa, niż przemakanie, przemarzanie. To się nie działo nigdy, mimo, że kupuję tańsze. Normalnie na zawał bym zeszła mając wydać 300 zł na jedną parę butów dla dziecka:-o ja pierdziu:-o sobie jeszcze bym przełknęła, choć nie bez bólu, ale mi stopa nie rośnie, no i ja nie niszczę. Wszyscy jak widać bogaci w cholerę.

Gość chichuacha bla bla
hehe, po 60 zł za sztukę:p za parę oczywiście:-D

Gość a ja mam za 2 dychy
bo w zeszłym roku trafił na dużą wyprzedaż i o dziwo trafiłam z rozmiarem

Gość kurczak upierzony
Nic nie musiałam dawać, bo okazało się, że buty z ubiegłego roku (za 100 zł) są dobre. Chyba wreszcie przestały rosnąć stopy mojemu synowi...:D

Gość lubię Jabłka
ja pierdziele czy wy naprawdę wszystkie macie tyle kasy???my z mężem oboje pracujemy ale kupiłam dziecku kozaczki ocieplane za 50 zł,żadna firma,nie wiem jaka,szkoda by mi było wydać200 zł na buty,które ponosi 3 miesiące!!!!!!bo ile tak naprawdę tej zimy jest,mroźnej,śnieżej.No chyba,ze wy takie buty potem ubieracie już od września do marca to moze sie opłaca.Ja jej kupię potem jakieś za kostkę trzewiki i tyle.

Gość hyj
Córa 8 lat śniegowce za 140 zł Syn 22 miesiące śniegowce za 60 zł.

W tym roku juz w październiku zaczął padać śnieg, a w marcu to jeszcze norma, więc tych miesięcy zimowych jest dość sporo. Czasmi mi się wydaje, ze 200 zł za buty to dużo, ale tyle płacę na stacji benzynowej i paliwa mi starcza na niecałe 2 tygodnie. Więc kasy na jeżdżenie 10 dni ma mi nie być szkoda a na komfort i wygodę syna przez kilka miesiecy już tak? Oczywiście rozumiem sytuacje, kiedy ktoś naprawde nie ma pieniędzy, oszczędza na czym się da i 200 zł to dla niego wystarcza na jedzenie przez 2 tygodnie.

Gość FBI---------------(
na bazarze , tanie i dobre

Gość ykti67eryy
ja kupiłam zimowe wojtyłko i po pierwszym spacerze przemokły - 70 zł kosztowały

Gość MamaCóreczki
219zł, w bartku. Ale to jej pierwsze buty, zaczyna chodzić, więc nie mogłam sobie pozwolić na byle jakie.

Gość nie warte...
Czarne kozaczki, z grubym futerkiem w środku, za 59 zł, w sieciowym sklepie.

Gość geoxxxxxxxxx
299 geox

Gość gdel
W dalszym ciągu mocno przesadzacie z tymi cenami. Przecież dziecko pochodzi w tych butach sezon. Nie lepiej kupić rozsądnie? za 300 złotych to można kupić kilka par... Ale to wasze pieniądze...

Gość hmmmmmm ????
55zł z lidla

w outlecie ecco model z ubiegłego roku za 129zł głównie kupowałam w tchibo, świetne kozaki z membraną helio-supra za 100zł i byłab bardzo zadowolona;-)

gdel niestety mojemu dzicku bardzo sie pocą stopy i jak ma nie skórzane to mu pęcherze wychodziły , wiadomo chciała bym tańsze ale nie kosztem dziecka a i z butami Bartka nigdy problemów nie miałam natomiast jak kupiłam ccc to zaraz coś się odkleiło

Gość mama14miesieczniaka
dziewczyny ja buty chyba wole porzadne, młody ma kozaki adidasa za 220 plus dwie pary z Zary po 89,9 za sztuke. no co zrobic, ceny sa straszne za ciuszki dzieciece

Gość do gdel
Serio ubierzesz dziecku takie paskudztwa? No szok, mnie by było wstyd wyjść z dzieckiem w czymś takim. :o Rozumiem, że nie każdy ma środki ma porządne markowe buty, ale gdybym miała kupić dziecku buty za 15 zł, to wolałabym kupić używane, na pewno byłby lepsze.