Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny?

Czy jestem psychicznie chory?

Polecane posty

Gość dziwny?

Chodzi o to, że robię kobietom świństwa i mnie to kręci. Mam dziewczynę, która mieszka z 3 współlokatorkami. Zawsze jak do nich przychodzę to będąc w ubikacji biorę ich szczoteczki i wycieram nimi muszlę od kibla lub pluję im na te szczoteczki, czasami nasikam im trochę do mydła w płynie, pluję im do jedzenia i robię mnóstwo innych obrzydliwych rzeczy. One nic nie podejrzewają i po takim psikusie lubię z uśmiechem patrzeć im w oczy i widzieć jak właśnie "wpadają w pułapkę". Nie chodzi o to, że ich nie lubię- lubię je a moją dziewczynę chyba nawet kocham, ale te moje świństewka dostarczają im tyle satysfakcji, że nie mogę przestać tego robić. Od jakiegoś czasu zacząłem się zastanawiać, co jest ze mną nie tak. Przecież ludzie nie zachowują się w ten sposób. Co ze mną może być nie tak? Dodam, że mam tak od około 3 lat. PS. Przed kilkoma minutami dodałem ten temat i nie wiem dlaczego szanowny moderator go usunął. Chyba mam prawo się spytać ludzi i zasięgnąć ich rady.

Gość dziwny?
Dlaczego twierdzisz, że to niedojrzałość? Na co dzień zachowuję się normalnie, jestem poważny i rozsądny. Mam 20 lat.

Gość gentelmen w czerni
jesteś absolutnie zdrowy, taki typ męskiego maczo

Też mam 20lat i takie głupoty nie przychodzą mi do głowy. Podobnie jak moim znajomym. 2-letni ludzie nie zachowują się w ten sposób. Moja koleżanka pluła kiedyś do jedzenia swojemu przyszłemu szwagrowi, bo ona ma dużo starszą siostrę. Wtedy miała 9lat.

Gość dziwny?
Mi to przyszło do głowy jak byłem młodszy i się za mną ciągnie. Ja po prostu się nie zastanawiam tylko automatycznie robię którejś z nich świństwo.... Przestańcie mnie tak krytykować i ironizować tylko doradźcie mi jak nad tym zapanować.

Gość dziwny?
Miałem nadzieję, że tutaj się jakiś znajdzie.

w sumie....psychiatrzy mieli by tu niezły warsztat i praktykę:D

a po pół roku, sami by wklejali zdjęcia swoich genitaliów:D

nieee....:) dla początkujących to zbyt głęboka woda:) Profesorowie psychiatrii rwą sobie włosy z głowy czytając niektóre wypociny:D

Gość ale za to 20-letni,
"2-letni ludzie nie zachowują się w ten sposób" jak widzisz, czasem tak