Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napisz do mnie

jestem otwarty, napisz :)

Polecane posty

Ale kto ma wspaniałe życie? Faceci po 40-tce? No nie wiem, to chyba zależy od tego czy każdy wie, czego konkretnie chce i czy umie się za to odpowiednio zabrać.:-)

Z tym to już gorzej ,poniewaz byli adorowani bez przerwy.Teraz muszą kalfasem poruszyć tylko czy są zdolni do tego??Teraz oni musza adorować a skad mają to wiedzieć jak doświadczenia nie nabyli w młodości?:D

Gość życie.nie.bajka
uważasz, że cała populacja męska po 40 ma ten sam problem ? Przecież różnie się w życiu układa ..

Jaki jest potworny boom tych 30-40 latków na rozwody.Czarujące kobiety nadal są w tej roli a Oni władcy decydują i się wszystko rozpada.Poza tym nigdy nie starali się o swoją półowice,nie zabiegali o jej względy.Przyszło zycie .I dylemat powstal bo zoneczka pragneła czegoś wiecej tylko on nie mógł temu sprostać.Tak kobietki miłe i czarujące zniszczyliście facetów swoich.

Gość życie.nie.bajka
ale Ty strasznie uogólniasz ! nie mam poczucia, że kogokolwiek zniszczyłam

To że kobieta cały czas ma jakieś oczekiwania i pragnienia oznacza tylko, że dany mężczyzna powinien jej dorównać i też się starać.:-)

oczywiście że uogolniam tylko spojrzyj na cafe.Ile jest nieszczęśliwych kobiet samotnych po 30- 40tce.A skad sie to wzieło?Przecież mężulkowie nie byli tyranami a jednak zdecydowali się na taki krok.Sa wyjatki ku temu ale jak czytam cafe to wiekszość kobiet w całej Polsce tak ma.

Jakiś podział obowiązków w małżeństwie powinien być.A co Ona ma tyrać od świtu do nocy a Panisko przychodzi tylko na seks.Reszte go nie obchodzi.Jeszcze gorzej jak już mu się nawet nie chce przytulać do niej.Toż prawdziwy dramat ma ta kobieta.

Powiem wam czarujace kobiety takiego zachowania w małżeństwie nie znam.Totez kilkadziesiąt lat nie jedno małżeństwo ma pożycia ze soba.Ten afrodyzjak jest wtedy tylko jak mężulek ciagnie razem ten wóz z ukochana.

Gość życie.nie.bajka
wprawdzie ciężko dziś myślę i piszę tutaj z doskoku, ale przecież sam sobie przeczysz w swoich wypowiedziach. Raz obciążasz wszystkie kobiety, za chwilę mężczyzn ?

Gość życie.nie.bajka
przecież sytuacje małżeńskie są rózne, tak jak rózne są kobiety i rózni są mężczyźni. To, że ktoś mnie kiedys skrzywdził mam uważać za wyznacznik, ze każdy facet tak samo postapi ? No i na odwrót. Znam osobiście przykłady, ze mężczyźni się starali a kobiety spieprzyły !

Gość życie.nie.bajka
jeśli tak to dobrze, bo juz myślałam że myslisz strasznie stereotypowo

Gość życie.nie.bajka
głupotą jest cokolwiek sobie obiecywać, sama sobie nie ufam ;) żyję chwilą, w ten sposób uniknę rozczarowań

Próbujecie znaleźć powód? dlaczego? Myślę, że jest ich cała masa... choćby to że w Polsce żyje się ciężko, brak pracy, albo marna zapłata, szukanie drugiej pracy i zaczyna się... Bo co warty jest zmęczony mężczyzna, kiedy zobaczy łóżko tylko jedno mu w głowie... sen, nawet nie zwraca już uwagi na to, że małżonkę boli głowa :) Inny? Ludzie nie są dopasowani do siebie, żenili się lat temu 20 na hura, z wielkiej miłości... dziś mężczyźni są zmęczeni i kobieta chce innego lub też kobieta nie sprosta jego wymaganiom nazwijmy to emocjonalno-łóżkowym. Kochali się gdzie popadło unoszeni falą ale kiedy pojawia się seksualna zabawa nagle On... mam lizać Ciebie? a Ona przecież penis nie jest od tego... itd. Spójrzcie ile tutaj na kafe tych tematów? Co czwarty taki sam lecz nieco inaczej sformułowany... no ale co się dziwić, wszystko jest dla ludzi i jeśli ma nam to pomóc być, chcieć... Krótko mówiąc dziś wychodzi, że małżonkowie są sobie obcy. Partnerstwo? Ile osób w związkach zrobi wszystko dla swej połówki? Czyli wracając choćby do powyższego... znowu poczytajmy wypowiedzi na kaffe. Chwalić tych, którzy potrafią być dla siebie i brawo bić im za to. Ja pozostaję pośród tych... poszukujących i wierzę w kobietę nieprzeciętną.

Kobiety nieprzeciętne wybierają nieprzeciętych mężczyzn. I na pewno nie są to ludzie, którzy mając żonę czy męża jeebią się po kątach z innymi.

Pewnie Ty masz takie wspaniałe życie vera,ze partner podskakuje z radości jak cie widzi od samego rana na cafe.I do póżnej nocy przegadujesz sie, wyzywasz wszystkich od najgorszych.Już sobie wyobrażam twoje pożycie.Dobry szeroki pas by ci sie przydał na twoje dupsko abyś spokorniała i zaczeła merytorycznie rozmawiać.

Wyczuwam tutaj starego, brzydkiego pijaka, który bije swoją chorą żonę. Do tego z prokuratorem na karku. :O Siedzi tutaj od 10 lat, szantażuje ludzi, manipuluje nimi, sprzedaje ich dane osobowe i wyłudza zdjęcia. Strasznie śmierdzi, a fe. Na szczęście ten stary pijak niedługo zdechnie, a jego zwłoki będą pożywką dla owadów i mieszkankiem dla karaluchów. :)