Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcesiezyc

jak sie czuliscie gdy zostawiala was milosc waszego zycia

Polecane posty

Gość niechcesiezyc

????????????

A chujowo się czułem, ale to w sumie nie była miłość lecz zauroczenie :D Szczerze powiedziawszy na świecie jest tyle miłości że znajdzie się zawsze ktoś do pokochania jak nie na zawsze to choć na 15 min :classic_cool:

"jak sie czuliscie gdy zostawiala was milosc waszego zycia??" - pytanie jest nielogiczne, bo miłość czyjegoś życia nigdy nie zostawi, zatem wniosek jest oczywisty - to nie była miłość życia = dobrze, że zostawił/a.

Gość Lenka94
Akurat nie pomogę Ci,bo jestem z miłością mojego życia :) Poprzedni związek to była katastrofa,zwykłe zauroczenie. Miłość przychodzi z czasem,wiesz wtedy,że byś oddała wszystko za tą drugą osobę i tak teraz jest :)

Ja już 4 lata nie mogę się pozbierać po rozstaniu z dziewczyną, która była pierwszą i jak na razie jedyną miłością mojego życia. Ten okres kiedy się z nią spotykałem był najszczęśliwszym momentem mojego jebanego życia. Przy niej czułem się wspaniale wreszcie czułem że żyję sądziłem że złapałem Pana Boga za pięty i byłem w stanie góry przenosić. Ale ni z tego ni z owego przestała się spotykać ze mną tłumacząc że nie ma czasu itp. Później przestała odbierać telefony i odpisywać na moje wiadomości, usunęła mnie ze swoich znajomych na NK. Jakiś czas później dowiedziałem się że spotyka się z kimś innym i zaciążyła z tym typkiem. Mnie ta wiadomość kompletnie rozwaliła, tak że rzuciłem studia na 3 roku - nie przyszedłem na obronę pracy licencjackiej, a jakiś czas później będąc jeszcze w szoku po tej informacji o jej ciąży wyszedłem z domu i miałem wypadek poskładano mnie drutami w szpitalu i leżałem 6 miesięcy jak kłoda w łóżku do dzisiaj mam niesprawną nogę.

Gość mnie wlasnie zostawila
milosc zycia,life is brutal, wrocil do bylej. A ja mam probe sil z wlasnym umyslem, kazdego poranka ucze sie zyc i czuc na nowo, choc najchetniej bym sie zabila. Ale z dnia na dzien jest coraz lepiej, teraz wyjezdzam, zeby nie myslec, ruch w zyciu pomoze szybciej o tym zapomniec. Juz na zawsze bedzie trauma, ale bol z czasem zmaleje. nie moge sie doczekac, az przestanie mnie to wreszcie ruszac. Ale tak bedzie juz niedlugo.