Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudaaaamarudaaaaaa

Potrzebuje z kimś pogadać..

Polecane posty

Gość rudaaaamarudaaaaaa

..znajdzie się ktoś?

Gość tomajdon
ja chetnnie bo spać nie mogę masz gg albo skypa bo piszę z telefonu i jest mi wygodniej

Gość rudaaaamarudaaaaaa
zbyt dużo rzeczy. Pogubiłam się we wszystkim. A tak aktualnie zastanawiam sie, czy ktoś naprawdę robi mnie w konia czy to tylko mój wymysł.. już sama nie wiem co robić

Gość rudaaaamarudaaaaaa
tomajdon: dzięki za chęci ale niestety nie mam gg ani skypa

Gość rudaaaamarudaaaaaa
Chodzi o to, że sama nie wiem, czy pozwalam się wykorzystywać i robić w konia czy to tylko, coś, co sobie ubzdurałąm. Tym samym nie wiem jak się zachować...

Gość opowiedz nam swoją historie
my poczytamy i ci doradzimy czy słuszne masz podejrzenia

Gość rudaaaamarudaaaaaa
Gdybym chciała opowiedzieć całą historię, zajeło by mi to całą noc. Opowiem wam ostatnią sytuację: 4 miesiące temu pogodziłam się z kimś na kim bardzo mi zależało, jako na przyjacielu (przyjaźniliśmy się od dziecka, potem wynikła pewna kłótnia, on wyjechał i nie rozmawialiśmy ze sobą pół roku, potem wrócił). Na początku mówił, że mu zależy na tej przyjaźni i dalej tak mówi ale ostatnio dotarło do mnie, że przez te ostatnie 4 miesiące, to tylko ja proponuję jakieś wspólne wypady, spacer czy obejrzenie razem filmu. Jeśli ma czas to się zgadza i wszystko jest w porządku, dobrze się razem bawimy. Czasem też zaproponuje, że może jutro zrobimy coś razem ale na tym się kończy. Tylko słowa nic więcej. Przez te 4 miesiące nie było żadnej jego inicjatywy czy propozycji spotkania, nic! W piątek napisałam mu że to zauważyłam i że jeśli mu przeszkadzam czy się narzucam to miło z jego strony by było gdyby powiedział wprost. On zaprzeczył i powiedział, że rozumie. Wcześniej pytałam go, czy możemy się zobaczyć bo chcę pogadać to powiedział, że przyjeżdza ciotka z Niemiec i nie ma czasu - jasne, w porządku. Szkoda tylko, że około 21 był już na piwie z naszymi znajomymi. W ten piątek umówiliśmy się na dzisiaj, więc pytam czy mam przychodzić, odpowiedział, że jak chce, bo jak coś to poszedł by na poprawiny u dziadka. Mówię nie ma sprawy, pozdrów dziadka zobaczymy się kiedy indziej. Przed chwilą dowiedziałam się, że właśnie wrócił z kina :/ Myśle, że te kino zaproponowali mu później i w trakcie naszej rozmowy jeszcze o tym nie wiedział.. ale to i tak, nie fajne. Problem jest właściwie błahy ale gubię się już w tym. Walczyć o tą przyjaźń czy olać go totalnie? Takich sytuacji było bardzo dużo i działają one strasznie na moje poczucie wartości. Mam wrażenie, że mu w ogóle nie zależy a ja robię z siebie idotkę. Jak myślicie?

Gość rudaaaamarudaaaaaa
Hm? Doradzi ktoś albo przedstawi mi swój punkt widzenia? Przesadzam?

Gość rudaaaamarudaaaaaa
to dla mnie naprawdę ważne :) nie wiem jak się zachować..