Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacok49

grzybica paznokci

Polecane posty

Gość jacok49

kiedys na forum przedzytalem oczosnku zeby zmiazdzyc czosnek i zalac go olejem z oliwek i paznokcie tym smarowac.stwiierdzilem ze czonek dziala na grzybice i zastosowalem swoj sposob. stosuje ten sposob od2 miesiecy i widze duza poprawe.na duzym palcu u lewej nogi mialem pekniety paznokiec i juz pekniecia nie widac a na duzym paznokciu u prawej noci mialem zgrubienie i paznokiec byl b.brzydki,teraz paznokiec wrocil do normalnego stanu pozdrawiam ipolecam

Gość Pomocna dłoń :)
Możesz też dorzucić do tego nacieranie zmienionych miejsc olejkiem pichtowym, też świetnie pomaga, ale nie zapomionaj, że w leczniu grzybicy trzeba z diety wyleimnować cukier, bo jeśli tego nie zrobisz nawrtoy będą zawsze. Pozdrawiam.

Gość szpilka12
Grzybica ma to do siebie, ze wraca. Ja radze udać się do dermatologa. Ja tak zrobiłąm i dostałam trioxal. Mogę polecic z czystym sumieniem.

Gość Koda

Zgadzam się z wcześniejszą wypowiedzią że grzybica wraca. Ja proponuję udać się do jakichś specjalistów lub do jakiegoś gabinetu lekarskiego aby zajęła się tym osoba która się na tym zna. Ja ze swojej strony mogę polecić sprawdzony gabinet Moja Estetyka z Rzeszowa. Wiele razy przeprowadzałam u nich różne zabiegi i za każdym razem byłam bardzo zadowolona z rezultatów.