Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WystraszonaMatka

Dziwny chód u dziecka

Polecane posty

Gość WystraszonaMatka

Witam. Mam do was pytanko. Otóż od ok. 2 dni mój synek (21 msc prawie) zaczął jakoś dziwnie chodzić hmm może nie dziwnie tylko wygląda to tak jakby nie zginał stópek a mianowicie chodzi niby jakoś na piętach ... jak biega to na prostych stopach. Cały czas było wszystko dobrze a od dwóch dni bardzo się o to boję. Oczytałam się o SMA bo syn koleżanki na to cierpi i przepłakałam całą noc. Z bioderkami ma wszystko w porządku, zaczął chodzić na 11 msc. A te ostatnie dwa dni sama nie wiem. Bawił się drewnianymi klockami i nie wiem może nadepnął stópką albo coś sobie upuścił na stopy ... sama już nie wiem. Z wizytą u ortopedy chcę się jeszcze wstrzymać bo to dopiero dwa dni. Poradźcie coś, spotkałyście się kiedyś z czymś takim. Strasznie się boję

Gość WystraszonaMatka
Czy ktoś może mi pomóc?

Idz do ortopedy niech to sprawdzi lepiej wcześniej niż potem płakać że sie zaniedbało. A i już będziesz spokojniejsza jak będziesz wiedziała co mu jest

Obserwuj synka, może po prostu ma taki etap. Jeśli dalej będzie tak chodził, idź do ortopedy - będziesz spokojniejsza.