Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wy;

Czy wy potraficie zrobić coś bez kaferi;-D;-P

Polecane posty

Gość Czy wy;

Oczywiście to pytanie nie jest do wszystkich,tylko w szczególności do tych, co na prawdę zakładają durne tematy. Jak mam rano ubrać dziecko-jak wy swoje ubieracie, co mam podać na śniadanie- co wy podajecie, albo z tymi podpaskami i tamponami(hahaha). Czy połowa tutaj matek na prawdę jest tak nie zaradna i nie potrafi funkcjonować?:) Chyba niektórzy się ze mną zgodzą...?

Gość grace.
Zgadzam się z autorką, aczkolwiek to pewnie nie jest brak samodzielnego myślenia, tylko takie przyzwyczajenie, uzależnienie... najpierw zaczyna się od pytania, co podać na kolkę, a kończy, co podac na jakikolwiek problem :-P

Gość dvd cn sdcn smcsmc smc sm cms
teraz odciąć matołom komputer to by z rozpaczy i niezaradności popełnili zbiorowe samobójstwo;)

Gość dvd cn sdcn smcsmc smc sm cms
znam takiego kołka,który jak idzie srac to bierze laptopa nawet:O KALECTWO KALECTWO KALECTWO KALECTWO x 100.000

Gość nhrtju
Dla mnie niewyjaśnioną zagadką i prawdziwym cudem jest to jak nasze matki, babki, prababki itd żyły bez internetu,jak rodziły dzieci, jak je wychowywały, jak je karmiły, jak ubierały itd. Skoro kobiety, część z nich, to takie skończone kretynki, to jakim cudem nasz ludzi gatunek przetrwał?

Gość Czy wy;
Na prawdę rozumiem poradzić się, dowiedzieć,zapytać o coś ok, ale czasem jak widzę te tematy i to jeszcze tak durne to myślę, co one by zrobiły bez internetu jak by wychowały dziecko,jak by nie wiedziały jak je ubrać;-D.

Gość maka paka :)
To jest takie natręctwo, siedzą takie osóbki i obmyślają intensywnie, jaki tutaj temat wymyśleć i żeby jeszcze byl duzy odzew :P noo cóż różne ludzie mają priorytety w zyciu.

Gość Czy wy;
A Ty to pewnie założycielka jednego z durnych tematów:-D Gratuluję:) Po prostu dziwi mnie jak można być tak głupim,aby zakładać niektóre tak idiotyczne tematy. Nie tylko mnie to na pewno dziwi;-P

Nie potrafią :o i właśnie tak jak piszesz, nie napoją dziecka, nie założą mu rajtuz do przedszkola, nie kupią kozaków bo są upośledzone i nieprzystosowane do samodzielnej egzystencji :o

Gość okaoka
adsadsa ma całkowita racje!

Gość justek76
czasem nie ma z kim pogadać i gada się o dupie marynie nawet na forum po to tylko żeby poczuć że sa też inni ludzie na świecie a nie tylko pieluchy i gary :(

Oj biedne te dzieciaczki które mają tak marne mauśki :/ Odetną internet i mamuśka wyląduje w psychiatryku.

Gość justek76
ale zgadzam się z autorką że mnóstwo jest takich niepełnosprytnych matołków co rajstop nie założą ale net cały czas właczony

justek76- ale pogadać można w każdym topiku i na przróżne tematy, ale tutaj autroce chodzi konkretnie o pewne zjawosko mamuś które nagminnie zakładją temty w/w, nie długo będę pytały jak się wysrać, za przproszeniem.

Jednak myślę, że tak na prawdę to one wiedzą jak co zrobić, tylko poprostu chcą mieć nośny temat, swój własny temat, nie wiem może w jakiś spoósb to dobrze im robi na psychikę, bo nie bardzo mieści mi się w głowie, żeby było aż tyle nieprzytsosowanych do życia kobiet.

Gość justek76
tylko współczuć w takim razie dzieciom tych mamusiek, jak im zalezy bardziej na odzewie na byle pierdę a nie na tym żeby pielucha się nie zsunęła

Gość Czy wy;
maka paka :) I o to właśnie mi chodzi:) ,,konkretnie o pewne zjawosko mamuś które nagminnie zakładją temty w/w, nie długo będę pytały jak się wysrać, za przproszeniem.''

I czy zużywana przez nią ilość papieru toaletowego nie świadczy o chorobie :D

Gość Czy wy;
Hehe:-) Poczekaj na początku trzeba dowiedzieć się jakiego papieru(są różne odmiany):-D

Gość justek76
maka paka- niestety jest takich mamuś coraz więcej i nie tylko na forach i społecznościówkach i nie tylko mamusiek, społeczenstwo nam głupieje po prostu gadają jak 11-latki o byle czym i byle jak byle tylko gadać na placu zabaw widzę takich czasem cale stadko aż boję się przechodzić obok bo głupawka intelektualna i emocjonalna przenosi się jak grypa, jezeli mamy się za kobiety myslące samodzielnie i tylko czasem potrzebujemy porozmawiać z kimś na forum to w sumie tylko od nas zależy jakie tematy będziemy poruszać i na jakie posty odpowiadać ;)

No tak :o Papier zwykły, czy kolorowy, może z nadrukiem, może zapachowy :o :D

Fakt, niektóre tematy to porażka. Rozbawił mnie dylemat, co zrobić z paczką podpasek :D

Gość Czy wy;
Hehehe:-D No i kłopot zaczyna się od tego jaki papier toaletowy kupić;)

Noo ja jestem pomocna, staram się zrozumieć, że ktoś czegoś może nie wiedzieć i chętnie pomogę, jeśli coś wiem, ale uważam że większość tematów faktycznie jest irytująca i niepotrzebnie zaśmieca się forum. Jest jescze jedno zjawisko które może też zauważyłyście, a mianowicie, że jest tutaj wiele osób które doradzają na siłe, czy wiedzą czy nie wiedzą to piszą bzdury takie aż włosy dęba stają, więc dobrze by było, aby takie osoby odpowiedały własnie na temty osób sobie pokrewnych, Mamusia zkłada temat " jak podetrzeć synkowi pupkę" a przychodzi znudzona inna mamusia z IQ osła i odpowiada :P

Dzisiaj trafiłam na temat gdzie dziewczyna pyta, czy jeśli połknęła gumę do żucia to czy z tego powodu może jej się odrywać flegma, ale najbardziej rozwaliła mnie jedna doradzjąca kobietka w pewnyem temacie odnośnie tego " ile rosną włosy na miesiąc" aaa tam padła odpowiedź że to włosy są zaprogramowne gentycznie i jednemu włosy urosną do pasa a drugiemu tylko do ramion i nawet nie drgną :/

Gość justek76
hehe co zrobic z podpaskami i tamponami to dobre jest ;) jak widzę takie posty to mam ochotę coś po chamsku odpalić ale tak sądzę, że debilki i tak nie zrozumieją a mnie moderator wywali z forum za używanie wyrazów ;)

Gość Czy wy;
hehe ale ubaw na forum jest dzięki durnym tematom:-D

Ja lubię te ciążowo - objawowe - spuchnięta macica tydzień po zapłodnieniu, wymioty 3 dni po itd:)

Gość Czy wy;
Te ciążowe tematy to już powalające są:-D