Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kureczki

kurtka zimowa

Polecane posty

Gość kureczki

powiedzcie, czy 250zł za zimową kurtkę to duzo czy mało? tak szczerze. wiem ze kwota jest spora-przynajmniej dla mnie. ale to kurtka zimowa... wiec?

Gość ok ja się wypowiem...
ja mam dwie - allegro nowa z wysyłką ok 80 zł i carry 120 zł. Obie fajne. Dla mnie dużo, ale ja nie mam za dużo kasy;)

Gość kureczki
dla mnie jest bardzo duzo... ale kurtka mi sie strasznie podoba i pewnie posłuzy jakis sezon. jestem bardzo drobna i ciezko mi znalzec cos co nie wyglada na mnie jak worek... a ta jest idealna...;/

To zamawiaj. Chciałam poradzić żebyś poczekała do przecen bo ja tak swoją w carry za 1/4 ceny kupiłam.

Za zwyklą bluzke muszisz teraz zapłacić 80-100 zł ,wiec 250 za kurtke to nie jest jakaś oszałamiajaca kwota.

* czy tam kupuj;)

Gość Okulary bez bruneta
Jak taka udana, to bierz. Może się uda i kilka sezonów w niej pochodzisz i cały ten czas będziesz się w niej czuła świetnie, bo Ci się podoba. Co z tego, że możesz kupić taniej, jak będziesz się w tej tańszej czuła jak pokutnica? Dzień w dzień będziesz się czuła albo atrakcyjnie, albo jak ofiara losu. :)

Gość Kesiak
Spróbuj poszukać na jakichś rynkach, albo w mniejszych sklepach odzieżowych (nie sieciówki). Ja u siebie w mieście znajduję w takich sklepikach super rzeczy i o połowę taniej :)

Gość kureczki
a moich małych sklepikach ceny sa bardzo porównywalne... ja nie niszcze rzeczy i służą mi długie lata. chodze jeszcze w spodniach z liceum a dawno skonczylam te szkołę- dbam o swoje rzeczy. kurtka jest naprawde udana. zwykla prosta z mody nie wyjdzie moim zdaniem... ale ta cena... moja kuzynka twierdzi ze tyle za kurtke to standart, natomiast chlopak twierdzi ze za taka zwykla kurtke to stanowczo za duzo...;(

Gość dla mnie dosyć dużo
staram się kupować tak do max 150 zł i zawsze mi się udaje, często w znanych sieciówkach ale to w styczniu, na wyprzedażach. 250 bym chyba nie dała...

Gość kureczki
ok to chyba poczekam do stycznia... mam nadzieje ze beda jeszcze rozmiary...

Gość Okulary bez bruneta
Kiedyś bardzo mi się podobała torebeczka. Malutka, śliczna i bardzo droga. Skusiłam się, a kumpela, której również się ona bardzo podobała stwierdziła, że tyle, to ona za torebkę nie da i kupiła sporo tańszą. Ja torebeczkę nosiłam kilka lat i za każdym razem, jak coś do niej wkładałam lub wyjmowałam, cieszyłam się, że ona taka śliczna, a kumpela swoją nosiła jeden sezon i potem znów kupiła byle jaką i znów. W sumie ona na swoje torebki wydała więcej i zawsze miała takie sobie, a ja raz zapłaciłam porządnie i długo miałam właśnie taką, jaką sobie wymarzyłam. Jak się ma mało kasy, to trzeba ciuchy i dodatki kupować porządne. Nie niszczą się tak szybko, bardziej o nie dbamy, bo dużo zapłaciliśmy są z lepszych surowców (stąd wyższa cena) i wyglądamy w nich lepiej. :)