Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Do facetów którzy nie śa prawikami?

Polecane posty

Gość były prawik
z reszta przeczytałem po łebkach ten twoj temat to ty pierw weź sie za siebie tak oglnie tj ..praca , zacznij sie lepiej odrzywiać , jakas siłownia ..a dopiero potem bierz sie za dziewczyny

tylko 11cm przez to że niewyobrażam sobie ze mógłbym mieć dobry seks odechciewa mi się dziewczyn w ogóle

Gość były prawik
..ale twoj fiutek to tylko jeden z wielu problemów rozwiąż inne czyli : praca , studia, lepsza budowa ciała ..jak to poprawisz twoje notowania tak czy siak wzrosną nawet z tym małym fiutkiem co do samego fiutka to są zapewne drobniutkie panienki co mają ciaśniejsze cipki więc te 11 to nie taki znowu problem ..gdybys miał 2-4cm to bys mogł płakać

no może nie ale wątpię że będę miał taki seks jak przeciętny człowiek a w dodatku mi libido spadło i co mi z takiego życia bez przyjemności z prawdziwego seksu

Gość kamil1979jgora
a próbowałeś viagry?

jak zaczne brac wiagre w wieku 23 to czym to sie skonczy u wiagra nie zwieksza libido tylko poprawia erekcje wiec wszystkiego to nie roziwazuje ale i tak dziekuje Bogu ze coś takiego wynaleziono

Gość kamil1979jgora
możesz spróbować podrywu na viagrę bierzesz najpierw viagrę i potem mówisz do dziewczyny że wziąłeś viagrę na 1 na 100 to działa

Gość kamil1979jgora
albo spróbuj podrywu na kupkę. zrób kupkę w spodnie i powiedz o tym lasce jak bedziesz podbijał, na 1 na 1 000 000 to działa

Gość kamil1979jgora
na kał taniej, ale mniejsze prawdopodobieństwo sukcesu niż na viagrę i Rodos

Gość samuel l jackson 2
i milosc i sex sie potrafi wypalic i znudzic. i to w mlodym wieku. w pewnym sensie Ci zazdroszcze autorze bo pamietam ten stan kiedy nie wiedzialem co to sex i milosc i zycie bylo proste, fajne i skupialem sie na tym co lubie, na pasjach. teraz jak juz doswiadczylem tego wszystkie pasje juz nie ruszaja w porownaniu z sexem i miloscia. stalo sie tak jak by nie bylo nic innego, pasjonujacego w zyciu do roboty.

nie zaznalem seksu ani milosci i mam dokladnie takie samo wrazenie bo pamietam ten stan gdy widzialem ladna dziewczyne i serce zaczynalo mi bic mocniej uruchamialyt sie fantazje i chec zblizenia do niej fascynacja kobiecoscia a teraz moze chodzic kolo mnie stado napalonych nastolatek i nic mnie to nie rusza