Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiawielka144

Urodziny w środku tygodnia, klub Wrocław

Polecane posty

Gość kasiawielka144

No właśnie mam taki dylemat. Chcę zaprosić kliku znajomych do klubu, tak żeby posiedzieć przy piwku, może coś się pobawić:> Ale musi to być w tygodniu :/ Na weekend większość ma albo szkołę, albo pracę, albo jakieś wyjazdy, więc w weekendy ciężko nam się spotkać większą paczką. Dzień nie ma aż takiego znaczenia, ale gdzie ja mogę iść w tygodniu we Wrocławiu żeby było fajnie? żeby lokal nie świecił pustkami?

Gość kasiawielka144
hahahha, dobrze, tylko w takim razie gdzie? :D

Gość vaderrrrrr
poszukaj sobie na stronkach z imprezami, tam znajdziesz info gdzie np są jakieś w tygodniu, i poczytaj opinie i komenty jak jest w środku tygodnia

Gość aneczkal....
JEST SWIETNY KLUB "DOMÓWKA" NA RYNKU :) nA URODZINY MOIM ZDANIEM W SAM RAZ :)

Gość afasfasfasf
Niestety, we Wrocławiu nie ma ciekawych klubów. Same speluny w których bawi się bydło i gimbusy.

Gość vaderrrrrr
nieee no już nie przesadzajcie, że takie same speluny. jest sporo fajnych miejsc tylko może źle szukacie :P

Gość kopernikus
Ja w tygodniu byłem w teatr klubie i było całkiem całkiem. Nie było tłumów jak w sobotę, ale ludzie się bawili i to, że było trochę luźniej dla mnie akurat było na plus. Nie było kolejek przy barze, a na parkiecie można było spokojnie się pobawić bez obijania o wszystkich. Na weekendy też tam czasami chodzę na jakieś zorganizowane imprezy, bo dobre akcje robią, ale osobiście w tygodniu jest dla mnie lepiej jeśli chodzi o luz.

Gość robik33
Ja jakiś czas temu świetnie bawiłam się w tym klubie - www.facebook.com/acidclubwroclaw . Bardzo fajny klimat, muzyka trafiła w mój gust w 100 procentach. Wnętrze klubu pod względem wizualnym również prezentuje się bardzo dobrze. Szczerze mówiąc, dawno w żadnym klubie nie spędziłam tyle czasu na parkiecie.