Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matiiiii

Gdzie zaprosić na randke taką chłopczyce??

Polecane posty

Gość matiiiii

mam w klasie taką chłopczyce z krótkimi blond włosami(z twarzy ładna) co interesuje sie wojskiem, przynosi jakieś naboje od pistoletu do szkoły i pokazuje innym, i nosi jakies militarne stroje, bojówki i gra w gry o 2 wojnie światowej na komputerze. Gdzie ja zaprosić na randke i jak ją zdobyć bo już na to pora bo ona zawsze chce ze mną siedziec na lekcjach i bardzo mnie lubi i chyba próbuje podrywać??

Gość Czesio z Wrocławia
na poligon do paintballa :classic_cool:

Gość Bananaaa
Wiesz, zainteresowania swoją drogą. Może okazać się, że to zwyczajna wrażliwa dziewczyna, która lubi komedie romantyczne ;) A może właśnie kino? Jakiś film sensacyjny?

Gość Kesiak
Nawet chłopczyca może lubić czasem wyjście na kolację :P Dowiedz się, co lubi i zaproś ją w jakieś miejsce z tym związane (coś oprócz wojska). Zoreintuj się w repertuarze kina. Może jest coś akurat o tej tematyce? Potem moglibyście pójść coś zjeść...

Gość zacznij trenować
sztuki walki, zapraszaj ją na treningi, pokazy a tak na szybko to do muzeum wojska polskiego :D

Gość bo ja wiem
możesz w różne miejsca. Może paintball ? Chociaż w sumie kto powiedział że to od razu musi być zgodne z jej hobby. Może na kręgle. Albo po prostu do kina lub na zwykłą kolację, przecież ona chyba też czasami chciałaby poczuć się kobietą.

Gość co kupić starej blondynce?
stary browar

Gość matiiiii
a propos kina, nie wiecie może czy pokazują ten film "Jesteś Bogiem" o magiku? kobiety, co sądzicie o tym filmie? ;) dobry na randke?

Gość Bananaaa
nie zabieraj jej na to...

Gość matiiiii
chyba najlepiej będzie ja samą zapytać o gust filmowy, albo czy lubi paintball. dzieki za rady w każdym razie :)